Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Samsung SyncMaster 753dfx

Anoniem
NilsX
6 antwoorden
 • oke,ik ga iets proberen uit te leggen,maar t zal vast wel een wazig verhaal worden maar hoop dat jullie dr iets van snappen nog…komtie :

  kheb gister crash gehad,c geformatteerd,heel de reutemeteut opnieuw geinstalleerd enzo. Dat is allemaal goed gegaan,behalve mn beeldscherm. 3 maanden geleden ofzo heb ook crash gehad,alles opnieuw gedaan en toen drivers van van samsung geinstalleerd en drivers die op mn motherboard cd stonden,toen werkte alles perfect. Vandaag dus t zelfde gedaan maar nu werkt t niet 100% , mn kleuren zijn goed maar plaatjes zijn niet helemaal helder, resolutie staat op 1024 x 786 maar t lijkt net ofdat t groter is dan 1024 x786. want voor mn crash kon ik mn winamp playlist tot mn taakbalk doen en kwam t tot #39, nu tot #42 … dus iets klopt er niet. Msn emoticons zijn ook wazig,niet helemaal scherp. Ik wordt er para van want in photoshop is t nu dus ook klote kwaliteit enzo.

  kheb van samsung site de nieuwste drivers geinstalleerd maar zonder resultaat, ik hoop dat jullie dit te wazige verhaal snappen en me kunnen helpen…

  latuuuuurs rudolf
 • niemand een idee/oplossing? :cry:
 • Nou, je verhaal was voor mij de eerste keer niet echt aantrekkelijk om te lezen. Let een beetje op leestekens, maar in jou geval vooral spaties :wink: Dat leest prettiger voor iedereen.

  Normaal gesproken zijn drivers voor een monitor niet nodig. Ik zou zeggen, verwijder deze eerst. Controleer dan de drivers voor de videokaart en installeer zo nodig nieuwere. Als het beeld dan nog vaag is dan kan je nogmaals proberen de monitor drivers te installeren.
  Zorg er ook voor dat je zeker weet dat je echt de zelfde instellingen hebt, ook qua vernieuwingsfrequentie.
 • mischien dat je voeding NET ff te zwak is.? ook kan je proberen een schone windows installatie…. weet niet of je dat kan/wil….?
 • danku voor de antwoorden. Maar windows wéér opnieuw installeren zie ik niet zitten,heb ik net gedaan. Ik heb ook al geprobeerd eerst de drivers van mn monitor te verwijderen enzo,maar dit ook zonder resultaat. Ik blijf nog wel even doorprullen,bedankt in ieder geval voor de tips!
 • als je de windows cd nog hebt kan je ook via de optie:'' repatie'' of iets dergelijks het windows systeem herstellen…. is mischien ook nog een stuk makkelijkere optie.

  Maar maak wel ff een back-up van je bestanden voor het geval DAT :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.