Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

PC start op maar beeldscherm geeft geen beeld

Anoniem
Comp-Freak
11 antwoorden
  • Ik heb sinds vandaag een ernstig probleem.
    Als ik mijn computer aanzet en mn beeldscherm aandoe geeft het beeldscherm geen beeld.
    ik heb het geheugen al schoongemaakt en een andere videokaart geprobeerd en een ander beeldscherm er aan gehangen, maar niks helpt. :( :(

    ik wacht op een oplossing van het probleem

    zjean
  • Heb je al nagecheckt of je voedingstekker vast zit?! Khad een tijd terug 1 van de voedingstekker van voeding -> mobo loszitten. Daar kwam ik pas een kwartier later 8er :oops:

    Greetz,,
    Sylvester ;)
  • Blijft de monitor in standby staan? Of zet je het ding normaliter helemaal uit. Ik heb een heel enkele keer wel eens, dat de monitor in standby blijft staan, na een crash. Dan moet de monitor even helemaal uit en weer aan. Zie je helemaal niks, of nog wel een bios scherm of zo?
  • [b:0490dc8016]Im zie gewoon helemaal niks….
    Ik heb het ook met een andere monitor geprobeerd en een andere videokaart maar niks werkte.
    Ik heb ook gecheckt of m'n geheugen goed zat, schoongemaakt en in een ander bankje gestopt maar dat werkte ook niet.[/b:0490dc8016]
  • En je weet zeker dat ie opstart? Dus windows wordt geladen? Dat zie je aan de hardeschijf activiteit?
  • Heb je ook al een andere kabel geprobeerd? Ik bedoel dus de kabel tussen je grafische kaart en je monitor. Geen verbogen pennetjes en dergelijke. Het is maar een ideetje, maar je weet maar nooit :wink: :wink:
  • @ Comp-Freak:[quote:9dfe481013="Comp-Freak"]En je weet zeker dat ie opstart? Dus windows wordt geladen? Dat zie je aan de hardeschijf activiteit?[/quote:9dfe481013]

    *EDIT* Hij heeft WEL hardeschijf activiteit.
  • Dan neem ik aan dat de pc ook niet opstart :wink:

    Wat gebeurt er als je de pc aandruk? Fans gaan draaien? Gaat het ledje branden? Gaat de voeding aan? Piept het moederbord? Gaat de hardeschijf wel draaien?
  • heb je daarvoor je pc op de tv aangesloten want dan springt hij automatisch op tv instellingen en als je hem daarna weer aansluit op een beeldscherm geeft hij geen beeld
  • [quote:9289510f14="meepo"]heb je daarvoor je pc op de tv aangesloten want dan springt hij automatisch op tv instellingen en als je hem daarna weer aansluit op een beeldscherm geeft hij geen beeld[/quote:9289510f14]Ehm, ik weet niet waar je dat op baseerd, maar daar heb ik hier nooit problemen mee gehad, niet met ATi en niet met nVidia. Plus dat de pc dus helemaal niet opstart, niet alleen geen beeld.
  • [quote:ae0ea2ce99="Comp-Freak"]Dan neem ik aan dat de pc ook niet opstart :wink:

    Wat gebeurt er als je de pc aandruk? Fans gaan draaien? Gaat het ledje branden? Gaat de voeding aan? Piept het moederbord? Gaat de hardeschijf wel draaien?[/quote:ae0ea2ce99]

    me koelertje gaat wel draaien er gaat een lampje aan opt moederbord en op de netwerkkaart

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.