Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

fout bij apparaatbeheer

10 antwoorden
  • hallo allemaal, ik heb al eerder geschreven dat spellen zo slecht draaien nu zie k bij apparaatbeheer staan nvidia WDM video capture (universal) met een uitroepteken er voor. als je dan naar eigenschappen gaat staat er: Apparaatstatus Dit apparaat start niet. (Code 10) Klik op Probleem oplossen om de probleemoplosser voor dit apparaat te starten. k heb toen instalatie ongedaan gemaakt opnieuw de drivers geinstleerd maar daarna nog steeds hetzelfde probleem wat kan dat betekenen en hoe kan k er weer voor zorgen dat het weer goed werkt????? alvast bedankt joddi
  • Heeft jou videokaart video-in? Zo ja, dan moet je de nieuwste drivers eens installeren. Eerst video, dan de WDM drivers. Heeft je kaart dat niet, dan moet je de WDM drivers verwijderen en het zo laten. Stom genoeg kan je de video-in en tv capture drivers (WDM) wel installeren, terwijl je kaart het niet eens heeft. Had ik zelf ook met een GF4 mx440.
  • heb opnieuw de drivers geinstaleerd staat nu geen nvidia WDM video capture (universal) meer aleen xfx geforce 5700LE maar spelen draaien nu wel redelijk op een lage resolutie en overal zitten van die lelijke randen aan of is dit alemaal normaal met een XFX geforce FX5700LE??? joddi
  • Ehm, je bedoelt een soort kartelranden? Normaal werk je die weg met FSAA, maar daar heb je wel een krachtigere kaart voor nodig denk ik. Kan je een screenshot maken van wat je bedoelt?
  • hoe kan k een screeshot maken? bedankt
  • Als je het beeld voor je hebt druk je op de print screen knop, vlak naast F12 meestal. Dan ga je naar paint en druk je op het menu bewerken > plakken. Dan sla je de afbeelding op als JPEG. Deze kan je dan online zetten en de link hier posten. Heb je zelf geen webspace kan je bijvoorbeeld imageshack gebruiken of mail of pb je mij ff :wink:
  • [quote:b20be17248="Comp-Freak"]Heb je zelf geen webspace kan je bijvoorbeeld imageshack gebruiken[/quote:b20be17248] http://www.imageshack.us dus, je kunt daar meteen je plaatje uploaden.
  • bedankt het is gelukt aleen niet bij dirver3 daar ziet het er het lelijkst uit met die randen, maar bij MOHPA wel hij is wel. Hij is iets better gaan draaien na dat ik gister voor het laatst de dirvers opnieuw heb geinstaleerd maar is dit normaal voor een FX5700LE???? zie hier een screenshot:http://img182.echo.cx/my.php?image=mohopajpeg4vc.jpg joddi
  • probeer eens in de opties van de spellen de resolutie hoger te zetten, naar bv 1024x768 of nog hoger. Dat zal al wel wat schelen denk ik.
  • jah dat snap k dat ie dan mooier word maar dan gaat ie langzaam draaien joddi

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.