Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

PC geeft geen beeld meer? grafische kaart stuk?

Anoniem
Interficior
15 antwoorden
 • HELP! Ik heb net m'n nieuwe casemod aangezet
  en ik rook een branderige geur !!!! Ik snel m'n computer uit alleen nu geeft m'n monitor aan dat er geen input signal meer is :-? :-? :-? :-? !!!Is m'n gpu doorgebrand !??! Ik zag trouwens voor ik m'n pc aanzette ook geen beeld, maar het is een nieuwe pc dus er staat nog geen windows op maar je komt toch altijd meteen in je bios scherm ?!!

  Graag antwoord

  Alvast bedankt

  TILT

 • Help werkt niet echt in een topictitel, meeste mensen hier willen help.

  Heb je soms een AOpen FX5900XT als videokaart?

  Edit: Je ziet meestal geen beeld voor je de PC aanzet. :P
 • OK ik heb nog niet zo veel ervaring met forum's :P.
  ik heb een 6600gt (wc) van msi, de brandlucht is nu wel weg alleen hij geeft echt geen beeld ook niet als ik hem een tijd je aan laat staan.
 • [quote:3b682a8455="tilt"]OK ik heb nog niet zo veel ervaring met forum's :P.
  ik heb een 6600gt (wc) van msi, de brandlucht is nu wel weg alleen hij geeft echt geen beeld ook niet als ik hem een tijd je aan laat staan.[/quote:3b682a8455]Heb je aan de kaart lopen knutselen of niet?

  Welk chipje is trouwens zwart uitgeslagen? Ik zou gewoon voor RMA gaan, daar deden ze bij mijn FX5900XT ook niet moeilijk over.
 • Ik had vorige week hetzelfde, toen bleek dat de voeding kapot was en dat die 2 hdd's en 2 cd/dvd-drives in zijn dood mee had genomen :evil:
 • Bios gereset?
  Andere videokaart geprobeert?
 • Nou ik heb er alleen een watercool blok opgezet. . tuurlijk, verder niet. De chip's zien er allemaal nog goed uit, ik heb nu m'n computer aangezet en nu krijg ik "sneeuw" (witte en zwarte puntjes met een paar gekleurde er doorheen). Dus hij geeft wel iets weer :P. Maar misschien heeft 1 van jullie dit probleem ook gehad. Hoe hebben jullie het opgelost ?

  TILT
 • Zet eerst maar eens het normale blok erop… maar het lijkt erop dat je kaart gewoon naar de klote is. (onder voorbehoud ;)) wat wil zeggen dat je hem of in de vuilnisbak gooit of de bon opzoekt en garantie vraagt.
 • heeeee. . hoe reset je je bios :oops: beetje niet zo erg ervaren :P. Ik heb er een GeForce 2mx in gehangen maar die gaf ook geen beeld. Ik weet niet zo goed meer wat ik nu moet doen ? Gaat je computer ook aan als je CPU is doorgebrand? De tempratur sensor geeft een keurige 28 graden aan. Ik rook wel iets doorgebrands toen ik hem voor het eerst aanzetten, dus ik denk dat er iets is doorgebrand, maar wat dan ?

  TILT
 • Als je CPU is _door_gebrandt zal hij het toch niet meer doen denk ik zo +)

  Zou eens in je voeding ruiken.
 • Ja dat d8 ik ook. M'n voeding ruikt niet. Het was ook echt alleen toen ik hem voor het eerst aan zetten, toen zetten ik hem opnieuw aan en toen was de geur ook gewoon weer weg.

  TILT
 • Het bios resetten gebeurd met een jumper op het moederbord, hiervoor even de handleiding van het moederbord raadplegen.
  Ook het verwijderen van de backup batterij op het MB heeft hetzelfde resultaat.
  Echter de brandgeur duid op een hardware defekt.
  Bij een defekte CPU, zal de PC niet opstarten, laat staan beeld geven.

  Moeilijk is om nu te beoordelen of het moederbord dan wel de voeding defekt is.
  :cry: Ik vrees een defekt moederbord :cry:
 • ouw, dat doet pijn aan mijn schaars gevulde -zakgeld- portemoneetje. :cry: :cry: :cry: :cry: . Heb je misschien nog een goed advies voor een mobo om te gamen? (s. 754 + AGP8X). :cry: :cry: :cry: :cry:

  PS: is CMOS het zelfde als je BIOS ?
 • Als ik nou een nieuw moederbord koop heb ik dan de kans dat ie ook doorbrand of ligt het probleem in het moederbord zelf ?
 • Sorry, heb over het hoofd gezien dat het volledig nieuwe PC is.
  Begin terug van voorafaan, alle kaarten en geheugen eruit, en zorgvuldig terug inbouwen (kaarten goed aandrukken).
  Wie weet :o

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.