Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

dit is pas stom pci-e kaart die past in AGP en PCI-e slot

Anoniem
JaFO
7 antwoorden
 • zie link http://www.zdnet.be/news.cfm?id=46347

  deze kaart kan je kwijt in een AGP en een PCI slot .

  een omgekeerde oplossing vind ik wel interessant, een mobo waar je een AGP kaart of een PCI kaart in kwijt kunt, dan kun je je oude(re) kaart nog kwijt in een nieuwe generatie moederbord en achteraf upgraden.

  buiten deze oplossing, ofwel heb je een AGP moederbord en steek je er een AGP kaart in, of je hebt een PCI moederbord en steekt er een PCI kaart in.
 • Om onduidelijkheden te voorkomen, het gaat hier om PCI-Express (PCIe) en als je dat ook bedoeld moet je dat ook posten ;)
 • Het is dan ook een Belgisch artikel? Nee geintje, zo stom vind ik het ook weer niet, aangezien er ook mensen zijn die af en toe hun insteekkaarten omwisselen in hun verschillende systemen … Ben trouwens wel benieuwd wat je nou extra moet betalen voor zo'n kaart …
 • Ben benieuwd wat dat kost.
 • Het gaat hier om een prototype, waarvan het onwaarschijnlijk is dat het ooit op de markt komt. Het is denk ik meer bedoeld als marketing gimmick. En iedereen heeft het erover. ;)
 • Jeps, kende ik al. Snap btw niet wat er stom aan is? Tis idd gewoon een prototype en ik vind het een leuke oplossing als je nu een topkaart wilt kopen en binnen een paar maand ook een nieuw mobo wil.
 • Ben het met Comp-Freak eens… Je kunt pasgeleden wel een dure AMD A64 3800+ S939 hebben i.c.m. een nForce3-mobo met X800XL AGP… Daar kun je die prototype voor gebruiken… Wil je toch graag een PCI-e systeem dan zou je een ook een nieuwe PCI-e kaart moeten kopen.. En met dit prototype 3d-kaart hoef je geen nieuwe PCI-e kaart te kopen :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.