Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

66.83 of de nieuwste drivers?

6 antwoorden
  • Ik heb een XFX Geforce 6600 GT 256 mb GDDR3 AGP (zo, dat is eruit) En nu vraag ik mij af: op www.xfx.nl staat bij driver downloads dat voor de 6600 (GT) kaart je de oudere Nvidia driver nodig hebt, de 66.83 (als ik me niet vergis) Nu kreeg ik deze meegeleverd op de driver cd die bij de videokaart zat, maar.. Ik, zo eigenwijs als ik was, download de nieuwste en hij deed het ook gewoon. Hebben jullie misschien enig id over of dit beter/slechter werkt? (Btw, de link van xfx.nl gaat naar nvidia.com, het gaat hier dus ook niet om een driver die is aangepast door xfx (d8 ik..))
  • Gewoon de nieuwste installeren. Eigen drivers is alleen zinvol als het een aangepaste kaart betreft. Soms doen eventuele extra functies het dan niet. Maar dat komt maar zelden voor.
  • Precies. gewoon 77.72 drivers erop., zie FAQ of www.nvidia.com
  • ok, bedankt
  • gekke vraag; kun je ff bf2 demo starten/downloaden standaard medium details maar dan met 1024x768 Singleplayer starten Niet op done drukken maar op kruisje Console openen met ~ renderer.drawfps 1 typen fps ff melden :) alvast bedankt
  • Ikke?? Nee, pc staat bij de Vobis stuk te wezen, kan niet wachten totdat ik überhaupt een x BF2 op m'n systeempje kan spelen (wacht al 2 à 3 week, waarvan 2 dagen op de Vobis :wink: ) Maar, wrm wil je dat weten dan?, wil je ook een 6600GT hebben oid?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.