Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Sapphire Radeon 9600 Pro Atlatis

Vandread
8 antwoorden
  • help help help !!!!!!!!!!!!!!

    hey allemaal
    ik heb een probleem met mijn videokaart

    als ik mijn computer opstart is er niks aan de hand
    kom ik bij het windows logo
    ook nog niks aan de hand
    maar zodra het welkom venster er komt
    poef strepen rood , wit
    en na een min start de compuer weer op
    maar nu komt het rare
    zodra ik de computer op standard drivers laat draaien
    niks aan de hand
    video kaart doet het dan goed
    maar dan is mijn computer langzaam
    ik heb alles geprobeerd
    andere soort drivers ( omega )
    allemaal nieuwe driver voor alle hardware in mijn computer
    nog niks :S:S

    mijn syst specs:
    Winxp Home SP2
    elitegroup K7S5A
    Sapphire Radeon 9600 Pro Atlantis
    512 Ram DDr
    AMD duron K7 TM 2

    ps. de vorige video kaart was een
    Asus ATI Radeon 9600 SE

    plz can somebody help me

    hoogachtend,
    justin
  • heb je al in de veilige modus geprobeerd de drivers te verwijderen?

    zo nee, dan moet je dat ff proberen.
    dus eerst opstarten in veilige modus, dan drivers verwijderen via apparaatbeheer, pc opnieuw starten maar dan NIET in veilige modus, en als het goed is herkent windows de kaart en kun je dan ff opnieuw de drivers proberen te installeren.

    suc6! :wink:
  • thx voor je reactie
    maar ik heb gisteren de hele nacht mijn computer te formateren
    en winxp er weer nieuw op
    en de nieuwste driver van ATI gedownload
    en er op gezet

    en nog steeds geen verandering

    greets,
    justin
  • kun je een andere videokaart proberen?
  • ja

    maar ik zou graag die PRO aan de gang krijgen
    en ik hoop dat iemand me daarmee kan helpen
    want die is sneller als de SE ( de oude ) maar die deed het wel

    maar ja als niks wil
    moet ik gedwongen wel weer dalen in prestatie :(

    greets,
    justin
  • hmm, het lijkt me dan een brakke kaart omdat die 9600se het wel gewoon doet..

    zit er nog garantie op je 9600pro? dan zou ik daar maar ff achteraan gaan. :wink:
  • Misschien gebruikt Sapphire geen standaard PCB en zijn de ATi drivers helemaal niet compatible :wink: .
  • Zoiets heb ik gehad met een Asus 9600XT, alleen ipv kleuren zwart beeld :x

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.