Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Tv aansluiten op pc

Anoniem
koene
9 antwoorden
 • Ik wil een breedbeeld tv van blaupunkt aansluiten op mijn pc, echter krijg ik er met geen mogelijkheid beeld op. Ik heb de tv aangesloten met zo'n verloop stukje van svideo naar composiet en daar een composiete kabel aan naar de tv. Ati control center ziet hem ook. Weet iemand de oplossing?

  Ik heb de faq overigens gelezen.
 • Wat voor videokaart gebruik je? Heb je de 'tweede monitor' ook op tv-out ingesteld?
 • Ik gebruik een X300 128 mb van Asus. Ik weet niet he ik de 2e monitor(tv) op de tv out instel, hij loopt wel via de radeon secondary. Ik vermoed dat ik ergens PAL moet instellen aangezien het zo ook in de faq staat(mijn probleem + geen PAL), maar waar doe ik dat? Ik gebruik de nieuwste catalyst drivers.
 • Deze al doorgenomen?
  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?p=624828#624828
 • wat een gekloot allemaal…. bij nvidia werkt dit veel handiger… daar heb je gewoon de functie nVieuw…. dat activeert tie al zodra er een tv oid bij komt…

  maarreh… waar wil je em voor gebruiken… presentaties oid/ of DVD??

  als je het voor DVD doet (ook wel voor presentaties ) kan je net zo goed gewoon de monitor als extra bureaublad instellen bij beeldscherminstellingen en dan gewoon het presentatie/DVDvenster naar je extra bureaublad schuiven….
 • [quote:9ff27f81ff="Sander1337"]wat een gekloot allemaal…. bij nvidia werkt dit veel handiger… daar heb je gewoon de functie nVieuw…. dat activeert tie al zodra er een tv oid bij komt…[/quote:9ff27f81ff]Opzich bullshit, bij ATi gaat dat net zo makkelijk. Hier nooit problemen gehad, met ATi noch met nVidia. Waar het imo meestal fout gaat is bij de bekabeling en composiet/svhs.
 • Het werkt, alleen heb ik zwart wit beeld, hoe maak ik het kleur? Anders gezegd: hoe stel ik composiet/pal in?
 • als je hem nog steeds met dat verloopje van s-video naar composiet hebt zou het daar aan kunnen liggen of aan de kabel. Wij hebben wel eens gehad van laptop s-video naar s-video op scart adapter en dat gaf ook zwart wit beeld, lag aan de scartadapter. je kan beter aansluiten zonder verloopjes en adapters en een goede kabel nemen.
 • mja, mijn videokaart bezit geen tulp stekkertje :(

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.