Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Geen beeld na inbouw nieuwe kast

Anoniem
None
8 antwoorden
 • Gisteren de volgende onderdelen in een nieuwe Asus TA-210 kast (360W) gebouwd:
  [list:32fd3967c4]* AMD Athlon XP2500+ processor
  * A7N8X-E Deluxe mobo
  * 1 x WD 80GB 2mb
  * 1 x WD 160GB 2mb
  * Club3d GF6600 GT AGP[/list:u:32fd3967c4]
  Nadat ik alles had ingebouwd en de pc opstarte liep alles (HD, fans, etc.) behalve het beeld, dat bleef zwart.
  Monitor is een ViewSonic VX912 19" TFT, DVI aangesloten.

  Heb een oud GF440MX 64mb kaartje geprobeerd, maar ook toen bleef mijn beeld zwart.

  Waar ligt het probleem?

  Hoop echt dat iemand me kan helpen!

  Vorige kast was trouwens een Chieftec Bigtower, ook met 360W voeding.
 • Dient op dat moederbord ook een 4-pins voedingsstekker aangesloten te worden? Extra voedingsstekker voor de 6600GT ook aangesloten?
 • [quote:ba2f33798e="Obi-wan-kenobi"]Dient op dat moederbord ook een 4-pins voedingsstekker aangesloten te worden? Extra voedingsstekker voor de 6600GT ook aangesloten?[/quote:ba2f33798e]
  Klopt, achter aan de videokaart is een 4-pins voedingsstekker aangesloten…
 • Komen geen piepjes uit de systeem speaker? Afstandsbusjes zitten goed achter het moederbord? Dus niet per ongeluk 1 op een plek waar geen gaatje in het mobo zit?
  Probeer eerst eens kaal op te starten, dus proc met koeler, voeding, mobo, videokaart en 1 strookje geheugen. Voor de rest niets.
 • [quote:6ff5585b13="Comp-Freak"]Komen geen piepjes uit de systeem speaker? Afstandsbusjes zitten goed achter het moederbord? Dus niet per ongeluk 1 op een plek waar geen gaatje in het mobo zit?
  Probeer eerst eens kaal op te starten, dus proc met koeler, voeding, mobo, videokaart en 1 strookje geheugen. Voor de rest niets.[/quote:6ff5585b13]
  Dat van die afstandbusjes zou heel goed kunnen zijn. Zal het eens controleren als ik uit m'n werk kom en een biertje uit de koelkast heb getrokken.
  Mocht zo'n afstandbusje niet op de juiste plek zitten; loopt het moederbord dan permanente schade op? Bedankt voor de goede tip.
 • Dan is er een kans dat je mobo kapot is. Maar dat verschilt. Soms werkt ie weer als het busje weg is, soms ook niet. Dat is dan dus afwachten.
 • [quote:647caaa24e="Comp-Freak"]Dan is er een kans dat je mobo kapot is. Maar dat verschilt. Soms werkt ie weer als het busje weg is, soms ook niet. Dat is dan dus afwachten.[/quote:647caaa24e]Eén ( :wink: ) afstandsbusje verwijderd en alles loopt weer als een zonnetje.

  Thanks!
 • Nou, das heel mooi nietwaar? :wink: Veel plezier ermee.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.