Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

fan vervangen

Anoniem
None
3 antwoorden
  • Ik heb een ati radeon X600pro videokaart waarvan de ventilator het heeft begeven. Kan ik deze nu zomaar vervangen door bv een andere met de volgende waarden 12V, 28 Ma, 0.35W ?
  • Je kan proberen een passende fan te vinden, maar je kan ook een compleet nieuw koelblokje met fan kopen. Deze zijn er in allerlei soorten en maten, van passief (zonder fan) tot koelers die een zo laag mogelijke temperatuur halen.
  • [quote:f7b965bb7f="vmolja"]Ik heb een ati radeon X600pro videokaart waarvan de ventilator het heeft begeven. Kan ik deze nu zomaar vervangen door bv een andere met de volgende waarden 12V, 28 Ma, 0.35W ?[/quote:f7b965bb7f]

    Ik weet niet of je een beetje technisch bent, anders kan je beter de kaart rma sturen, als je nog garantie hebt tenminste, maar ga er wel van uit.

    Anders bovenstaand bericht opvolgen, let alleen wel bij fabrikanten op of de koeler ook voor jouw kaart geschikt is. Dit is altijd wel op de site te vinden, ook kan je evt. prestaties makkelijk vinden door op google zoeken naar produktnaam+review!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.