Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

asus n6600 128 mb videokaart agp

Anoniem
None
39 antwoorden
 • Hoe presteert de asus n6600 128 mb videokaart in games en met tv-kijken.
  Heb nu een geforce4 mx4000 128 mb en al kijk ik dan tv en er gaat iets bewegen zie ik allemaal strepen.
  Ga ik er veel vooruit al koop ik deze nieuwe kaart.
  IK weet niet veel van videokaarten af daarom vraag ik jullie om hulp.

  P.S. is 89 euro duur voor deze videokaart die zo goed als nieuw is. Met doos, kabels, cdrom, drivers, connector, doos, bon en garantie.
 • Nieuw heb je volgens mij een 6600 voor +/- 100 euro, dus ik zou er 2de hands max. 75 euro voor geven, zie de pricewatch op tweakers.net

  Die strepen liggen eerder aan je tv kaart dan aan je videokaart, of heb je ook problemen met films / games?
  Evt. zou het nog aan je drivers kunnen liggen.
  Maar de kwaliteit van het tv signaal gaat er niet op voorruit lijkt me, je game prestaties natuurlijk wel, ookal laat ook dat iets te wensen over bij een 6600 ;-)
 • Over die strepen: bij games merk ik wel na een tijdje dat die erg gaat stotteren en langzaam word. Ook bij wolvenstein. Houd ik dit denk je ook met die asus ook? En ga ik er veel op vooruit.
  EN is deze videokaart hetzelfde als een 6600td? en zit daar weer veel verschil tussen?
  Ik heb zelf niet veel te besteden en daarom leek mij dit wel een mooie kaart.
  BTW mijn videokaart is een hauppauge wintv pvr 150 mce
 • Ja tuurlijk ga je er op voorruit met deze kaart, de 6600 is ongelooflijk veel beter dan de super budget mx4000. Maar ik zou als ik jouw was max. 80 euro ervoor geven.
  Maar dan nog zou het niet de strepen in je tv signaal verhelpen, ligt het probleem niet gewoon aan een te slecht signaal? Misschien dat een simpele versterker tussen je pc en je coax kabel een oplossing bied.
 • Over dat tv-kijken kijk ik later nog wel een keer naar.
  Bedankt voor je hulp. Ik heb het er met hem nog wel even over de prijs.
 • het kan natuurlijk ook aan je scherm liggen?
  waar kijk je tv op ? op een echte tv of op je monitor?
 • Ik heb de EN6600 versie en ik heb nog geen problemen gehad.. dit dus met games/kwaliteit etc.
  Voor 75,- nieuw was het een prikkie ;)
 • Ik kijk tv op mijn tft scherm. Gewoon op mijn kamer. Maar we hebben wel een schotel mischien dat het daaraan kan liggen.
 • Wat is eigenlijk het verschil tussen een asus n6600 en asus n6600td. Als ik bij google de asus n6600td intyp krijg ik allemaal links met de asus n6600td.
 • Kijk gewoon op de asus site.
 • Nog een vraagje ik heb nu de msi fx5900xt 128 mb gekocht voor 100 euro. Hoe presteert deze kaart. Aangezien ik niet veel weet over videokaarten. En al zoek ik op google krijg ik allemaal andere merken enzo. Maar is deze kaart goed of niet. Graag reacties.
  Alvast bedankt Bart
 • Niet zo heel goed, je kon beter een 6600 kopen.
 • Ja maar die zijn natuurlijk ook weer duurder. Maar mijn vraag is is deze kaart echt een stuk beter dan mijn geforce 4 mx4000?
 • als jij tv kijkt en je ziet strepen op je tft scherm dan geloof ik niet dat dat aan je videokaart ligt hoor.
  dat ligt dan eerder aan je tft scherm (ghosting) of aan de schotel.

  wat voor scherm heb je?
 • Het merk weet ik niet maar het is wel een 15 inch tft scherm.
 • [quote:4f78e7f336="bbbb"]Ja maar die zijn natuurlijk ook weer duurder. Maar mijn vraag is is deze kaart echt een stuk beter dan mijn geforce 4 mx4000?[/quote:4f78e7f336]

  Mijn vorige kaart was een MSI fx5900xt en heb er heel veel plezier van gehad, en kon de kaart (zeker na montage van de VF700 vga cooler) flink overklokken. Kon HL2 en Doom 3 op medium quality spelen @ 1024 x 768 zonder AA/AF dat wel maar verder persoonlijk had en heb ik niks te klagen over deze kaart….
 • Als je nou kijkt dat een X800GT nog maar 139,- kost, wat veel meer in te brengen heeft tegen 5900XT.
  Je kan hem eventueel proberen te flashen naar 5950Ultra..
  Wel eerst proberen of je dezelfde clocksnelheden kunt behalen.
 • [quote:8e8c0a8cf5="ge0rgiie"]Als je nou kijkt dat een X800GT nog maar 139,- kost, wat veel meer in te brengen heeft tegen 5900XT.[/quote:8e8c0a8cf5]Die kaart kan je het niet mee vergelijken, dat is tot op dit moment nog steeds een PEG kaart.
 • [quote:7dab471b5b="bbbb"]Het merk weet ik niet maar het is wel een 15 inch tft scherm.[/quote:7dab471b5b]Dat zou ik dan maar achterhalen want je kan een hele mooie videokaart kopen, maar als je scherm slecht is dan heeft dat allemaal NUL,NUL zin.

  Dus achterhaal even merk en type en post dat hier, dan kunnen we in ieder geval even kijken of het daar niet aan ligt.


  @iedereen: de discussie gaat volgens mij de verkeerde kant op. Er wordt totaal niet gekeken naar wat het probleem is. Voor we een kaart 'aansmeren' is het mijn inziens verstandig eerst het probleem te vinden van zijn strepen op het scherm bij snelle bewegingen.
 • Over die strpeen bedoel ik:
  Zegmaar een poppetje loopt snel dan zie je eventjes strepen waar die gelopen heeft. Snappen jullie het nog?
  Maar bij spelletjes heb ik dit niet. Ik wil graag een nieuwe videokaart omdat ik bij spelletjes alles een beetjes scherper en vloeiender wil hebben. Want ook na een tijdje word de videokaart erg langzaam en voral bij trillingen zoals een bom bij wolvenstein ofzo. die msi gaat niet door had hem bijna en ''opeens'' kreeg die een hoger bod van 120 euro :-? . Eigenlijk gelukkig ook dat ik hem niet heb want ik zat daarna op internet naar reviews te kijken en daar bleek die helemaal niet zo goed te zijn als andere kaarten met een lagere of dezelfde prijsklasse. Ik gan nu 27 augustus naar de pcdumpdag in de rai. Kijken of ik daar wat leuks kan vinden.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.