Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Dik probleem na installatie van Catalyst 5.8

Anoniem
rombaft
7 antwoorden
  • 3d applicaties zijn allemaal veel trager geworden en soms start de PC tijdens het spelen spontaan opnieuw op !
    Toen heb ik de 5.8 drivers verwijderd via het uninstall programmaatje van ATI en de 5.7 drivers weer geinstalleerd.

    Maar het probleem blijft !

    Als ik in het log kijk staat er dit:
    [quote:275681a0d6]Type gebeurtenis: Informatie
    Bron van gebeurtenis: Save Dump
    Categorie van gebeurtenis: Geen
    Gebeurtenis-ID: 1001
    Datum: 19-8-2005
    Tijd: 1:53:24
    Gebruiker: n.v.t.
    Computer: VUNCE
    Beschrijving:
    De computer is opnieuw gestart na een foutencontrole. Foutencontrole: 0x1000007f (0x00000008, 0x80042000, 0x00000000, 0x00000000). Er is een dump opgeslagen in: C:\WINDOWS\Minidump\Mini081905-01.dmp.

    Zie Help en ondersteuning op http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp voor meer informatie.[/quote:275681a0d6]Kan iemand hier iets mee? Ik heb geen flauw idee waar ik moet zoeken.
  • Heb je in je instellingen hardwareversnelling op 100% gezet? en AGP op 8X ? misschien help dit.
  • zou eerder eens proberen met de 5.8 drivers te herinstalleren, dit kan ook helpen
  • was ik nog vergeten bijvermelden, als je ze installeerd sluit voor het zekerste je virusscanner volledig af, evenals live anti spyware progs, sluit eigenlik gewoon zoveel mogelijk overbodige progs af, lijkt een beetje uit den ouden tijd, maar zelfs op moderne machines kan dit helpen een goede installatie te verkrijgen
  • heb hem nu net geinstalleerd maar niet zonder problemen.

    Eerst gaf ie aan dat ie CLI.exe niet kon laden, het volledig ati control center was ook niet beschikbaar, of het liep vast, dan terug verzijderd, en opnieuw geinstalleerd maar zonder control center nu, nu loopt ie goed, moet nog wel getest worden in games en dergelijke maar ziet er goed uit
  • Ik heb nu met systeemherstel de pc teruggezet naar de datumvan voor de installatie van Catalyst 5.8. Zover ik kan zien werkt nu alles weer, maar ja, 5.8 zou toch gewoon moeten werken niet?
  • Wat zijn je specs trouwens?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.