Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Nvidia 4200 Ti driver ?

Anoniem
None
8 antwoorden
 • Microsoft geeft bij hardwareupdate voor een nvidia 4200 Ti een driverupdate aan, dit wordt dan een 45XX driver.
  Bij 3Dmark 2001 Se geeft deze driver een 1500 punten hogere score. Mijn vraag is waar dit verschil met een 77xx driver vandaan komt ?
  Is dit een uitzondering op het gangbare om de nieuwste drivers te gebruiken of zijn er toch een aantal groepen videokaarten waarvoor oudere drivers beter zijn?
 • Het is inderdaad niet zo dat de nieuwste driver per se het beste is. Meer hierover kun je vinden in de FAQ.
 • OK, er is in de FAQ summier iets over oudere drivers gezegd maar er is nergens iets te vinden over kaarten (groepen) en de aanbevolen drivers! en dat is nu juist wat ik graag zou zien om niet een gigantisch aantal drivers te moeten uitproberen.
 • Er staat in de FAQ ook een drivers voor oudere kaarten, maar goed. Ik zou gewoon de 77.77 of 78.03 proberen, als deze niet bevallen dan zou ik pas een oudere driver nemen.
 • Edit:Oh,by the way don't use new drivers.Use 44.03 and 45.23(last driver made for GF4 series) and you'll be happy :)

  Ben terug naar de driver van windows update (45.23) want er is geen betere voor deze kaart en na een beetje surfen wordt dit ook bevestigd!
 • [quote:1456ccec44="Alipapa"]Ben terug naar de driver van windows update (45.23) want er is geen betere voor deze kaart en na een beetje surfen wordt dit ook bevestigd![/quote:1456ccec44]Nou, dat moet enigzins genuanceerd worden; die driver leverd wellicht de beste 3D mark 2001 score. Maar niet alle nieuwe spellen werken met die oudere driver even goed. Het kan dus wel degelijk de moeite lonen om een nieuwere driver te gebruiken.
 • [quote:ecda591f55="Captain_Kansloos"]Maar niet alle nieuwe spellen werken met die oudere driver even goed. [/quote:ecda591f55]

  :roll:
  Nieuwe directx installeren, problem solved :o
 • DAt is niet waar.
  voor sommige spellen heb je echt wel een nieuwere driver nodig.
  heeft niets met directx te maken.

  Maar goed, dat is gewoon even uitproberen. Werkt een bepaalde driver goed dan hoef je niet verder te zoeken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.