Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Vraagje over beamers

4 antwoorden
  • Ik wil graag een beamer aanschaffen. Deze wil ik gebruiken voor games (counterstrike etc). Is dit verstandig? En zo ja, welk type raden jullie me aan? Ik dacht zelf aan een BenQ ( http://www.sallandautomatisering.nl/?pid=8881 ) Alvast bedankt voor de snelle reactie.
  • Hey, ik zou het niet doen speciaal om te gamen want een beamer heeft niet echt een snelle reactietijd, is minder helder(heel hinderlijk bij shooters) en het is heel erg duur. Ik zou gewoon een tft of een crt kopen.
  • Je wilt dusss een beamer kopen he???? Wacht maar tot ik eentje van 1000 euro heb gekocht met een 70 inch scherm :evil :-P Nee, maar ik denk dat die Benq wel goed is om te gamen (ook al is het niet het zelfde als op een TFT). Dan kun je ook je Dymamite video clip in het groot zien!!!! :D (Dennis. F)
  • Ik wandel hier toevallig even voorbij: [color=red:43e451eb10] Eerste en meteen laatste waarschuwing voor PROZAC : dergelijke taal wordt op dit forum niet gewaardeerd zelfs al is het als grappig bedoeld. [/color:43e451eb10] Als je grappig of populair wilt zijn dan kan dat ook op een andere manier, "niger" is niet zo'n leuk woord als dat jij denkt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.