Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

SLI werkt niet

None
22 antwoorden
  • Hey, ik heb dus net mn 2e 6600 binnen.
    Hij is SLI Certified, dus neem aan dat dat geen probleem is.

    Ik heb de Ultra-D –> SLI-D mod gedaan, alleen hoe kan ik hier zeker van zijn dat het is gelukt?

    Heb de jumpers van Single VGA naar SLI gedaan, en meerdere drivers geprobeert.

    Bij de driver opties kan ik niets vinden over SLI, dus neem aan dat het ook niet werkt.

    Kan dus niet zo een scherm vinden –>
    [img:0398977132]http://www.overclockers.ru/images/news/2005/06/23/6600_01.jpg[/img:0398977132]

    Verder draait PCI-E op 8x, wat ook hoort aangezien 6600 non-GT geen SLI-bridge gebruikt.

    Heb al wel wat benchmarks gedraait, maar die komen allemaal even ver als met 1 GPU. Tevens wordt de 2e kaart ook helemaal niet warm/heet.
  • Heb je er de laatste drivers opzitten?
  • nieuwe drivers zullen idd wel helpen, anders moet je het aan RD vragen, die heeft denk ik verreweg de meeste ervaring met SLI hier.
  • Heb de laatste geprobeert, daarnaast ook nog eens 78.01, 78.03.
  • Wordt je chipset nu ook gezien als een NF4 SLI ipv een Ultra? Verder, zijn de bios versies van de 2 kaarten het zelfde?
  • http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1075254

    Groter topic loopt hier.

    BIOSes zijn dus niet hetzelfde, maar dat zou opgelost zijn met 8x.xx drivers meen ik.

    Verder, hoe kan ik kijken of het een SLI chipset is nu, ipv Ultra chipset.
  • Kijk ff in apparaatbeheer, of met everest of bij systeeminfo ofzo. Durf ik zo niet zeker te zeggen, zoek anders ff op xtremesystems naar meer info, daar moet het te vinden zijn. Ik weet zeker dat het ergens in de software te zien was dat je NF4SLI had of niet.
  • Hmm.. blijkt dat de mod niet gelukt is..
    Heb te snel gehandeld en verkeerd niet-geleidend spul gebruikt (AS5 :D)

    Morgen even verder, en dan zie ik het wel!
  • Echt as5 gebruikt? :o :lol: Grappig. Maar als je het opnieuw doet, maak je ook ff fototje van het resultaat?
  • Doe ik, morgen avond foto'je voor jullie :)
  • Heb je dat printplaatje om je mobo omgezet? Heb je een identieke kaart?
  • Vanaf 8-10-05 is RD er weer dacht ik.
  • Arctic Silver geleid niet zo goed stroom als G dacht ;) Zilverlijn of zelfs een zacht potlood werkt beter :P
    Dus wellicht is RD niet nodig :) Aangezien ik op futuremark al 6600ngt sli benches zie zoals 05 @ 7k+ punten.
  • [quote:f3a0f87fc4="Sander_e_s"]Heb je dat printplaatje om je mobo omgezet? Heb je een identieke kaart?[/quote:f3a0f87fc4]

    Het zijn jumpers bij DFI, en zometeen zilverlijn halen :)
  • Nevermind, mod werkt!
    Alles even schoongemaakt, een small maar dik laagje aangebracht, en hij bootte up als nForce4 SLI!

    Ben nu aan het benchen.

    Tevens heb ik net mn 3000+ LBBLE 0516GPBW binnen :)
    Even kijken welke het verder schopt :P
  • ben benieuwd wat je er uit haalt
  • Tot nu toe niet veel.. het wilt absoluut niet overclocken - zo even verder testen.

    Hmm.. ook al zet ik SLI uit met 2 monitors eraan, dan zie ik nog de 2e kaart niet voor overclocken.. raar..
  • zonder overclocken dan? hoeveel haal je dan?
  • Niet denderend meer.. zal 20% zijn oid.
  • Overklokken met SLI is lastig, beide kaarten moeten de zelfde snelheid kunnen halen en je pc word veel warmer met 2 kaarten naast elkaar.
    Als een van de twee niet goed wil overklokken zit je al, de andere kaart gaat gelijk op met de zwakste schakel.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.