Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Probleem met Geforce FX 5700 LE

Anoniem
Sander1337
12 antwoorden
 • Hallo allemaal,

  Ik heb eergisteren deze videokaart gekocht. Ik installeerde meteen het spel Call of Duty United Offensive omdat deze het voorheen niet deed. Nu dus wel met de hoogste instellingen. Alleen na een kwartier rook ik een geur van smeltend plastic (het leek hier tenminste op). Ik schoefde mijn pc open maar gelukkig was er niets aan de hand behalve dan dat mijn videokaart behoorlijk heet was. Wanneer je je hand op de koeler hield deed dit al meteen pijn. Weten jullie misschien hoe dit komt? En moet ik misschien een extra koeler bij mn videokaart plaatsen of iets dergelijks?

  Alvast bedankt voor de hulp!

  Mvg,

  Lucas
 • hallo

  heb je wel case fans in je case zitten zo niet zou ik die maar eens aanschaffen, anders kan je een andere koeler monteren of terug gaan naar de winkel want ik heb ook een 5700LE gehad en die werd helemaal niet warm :-?

  Groetjes, Jordi
 • zit je fan wel goed vast?, zit er wel genoeg koelpasta onder de koeler?
 • [quote:0fabc0d67d="Sander1337"]zit je fan wel goed vast?, zit er wel genoeg koelpasta onder de koeler?[/quote:0fabc0d67d]Als het koelblok heet wordt, kennelijk wel :wink: Draait de fan op je kaart nog wel goed? Weinig stof in? Verder idd niet een te warme case van binnen?
 • [quote:026f1ee247="Comp-Freak"][quote:026f1ee247="Sander1337"]zit je fan wel goed vast?, zit er wel genoeg koelpasta onder de koeler?[/quote:026f1ee247]Als het koelblok heet wordt, kennelijk wel :wink: Draait de fan op je kaart nog wel goed? Weinig stof in? Verder idd niet een te warme case van binnen?[/quote:026f1ee247]

  Hoeft niet altijd, misschien ziet zijn fan niet helemaal voor 100% vast, en dan bijvoorbeeld slechts aan 1 kant.
 • Ik heb hem helemaal stofvrij gemaakt met zo'n spuitbus tegen stof op en in je hardware :wink: ! Maar over al die technische dingen weet ik niet zoveel… :oops: Tis zeg maar gewoon een videokaart met cooler dr op en ik weet niet zeker of die goed draait.. is ook lastig te controleren omdat ie met de koeler naar beneden zit…
 • Als je de pc aan hebt met het zijpaneel er af, kan je als de kast ergens op staat er vaak wel onder tegenaan kijken. Mss ff met een zaklamp bijschijnen. Als je pc een tijdje aan heeft gestaan en gewerkt en je haalt dan het paneel er af, is het binnenin dan erg warm?
 • [quote:39dd927dce="Comp-Freak"]Als je de pc aan hebt met het zijpaneel er af, kan je als de kast ergens op staat er vaak wel onder tegenaan kijken. Mss ff met een zaklamp bijschijnen. Als je pc een tijdje aan heeft gestaan en gewerkt en je haalt dan het paneel er af, is het binnenin dan erg warm?[/quote:39dd927dce]

  Haha toevallig precies gedaan wat je zei voordat je het gepost had :wink: ! En probleem gevonden… heel de propellor :oops: ? draait niet… of hoe noem je dat :o! Is hier een oplossing voor?
 • Ja dan heb je geluk dat je kaart het nog gewoon doet maarja, zit het stekertje van je koeler wel aangesloten :roll: , anders zou gewoon terug gaan naar de winkel waar je hem gekocht hebt en onder garantie laten vervangen of iets dergelijks.

  Groetjes, Jordi
 • Nou de kaart doet het zelf gelukkig inderdaad nog maar ik heb net met mn broer ernaar gekeken… en we hebben de koeler even opengeschroefd (hij werk in een computerwinkel hoor :wink: allemaal heel verantwoord hoop ik.. :P ) en de propeller zit dus los. Hij zit op een of ander rond ding wat er voor moet zorgen dat ie draait maar hij zit er niet echt aanvast wat heel raar is :-?
 • Persoonlijk vind ik dit niet echt de beste oplosing want als je nu naar de winkel gaat zeggen ze gewoon dat je hem zelf gesloopt hebt.
 • [quote:123a2e2d19="Joddi"]Persoonlijk vind ik dit niet echt de beste oplosing want als je nu naar de winkel gaat zeggen ze gewoon dat je hem zelf gesloopt hebt.[/quote:123a2e2d19]

  Hahaha nee dat is zo maar de videokaart komt zeg maar uit zijn winkel… hij gaat nu op zoek naar een nieuwe koeler en anders stuurt hij hem op! :wink: Dit topic kan gesloten worden.. bedankt voor jullie tips allemaal! :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.