Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

2 monitoren op standaard v.kaart.

Anoniem
-stof-
4 antwoorden
 • :roll: Hallo
  Ik wil graag een tweede monitor aansluiten op mijn hp pavilion a450 pc met standaard videokaart (met 2 analoge aansluitingen) Standaard zit op de hp monitor een dvi-i digitale ingang en zoals gezegd heb ik nog 1 analoog uitgang over op m'n v.kaart. Mijn bedoelingen hiermee zijn heel simpel. Ik hoef niet een tweede compleet b.blad erbij. het gaat me er simpel om, om het software matig met twee monitoren te doen. Dus 4 applicaties draaien en vol in dan dus ook vol in beeld.( niet steeds heen en weer moeten)
  Voor ik naar de winkel ga voor de tweede monitor, hoop ik dat jullie wat onafhankelijk advies kunnen geven rond mijn idee. Zijn mijn ideeen goed mogelijk, of zie ik iets over het hoofd?
  Alvast bedankt voor jullie meedenken. Ronald :wink:
 • Dat kan inderdaad. Van zowel ATI en Nvidia kaarten weet ik het zeker, van andere merken niet helemaal…

  Als je ons nog even kunt vertellen merk videokaart je hebt kunnen we je zekerheid bieden. Dit kun je onderzoekren met oa everest.
  Ook kun je natuurlijk gewoon windows gebruiken ->
  rechter muisknop in bureaublad -> eigenschappen -> geavanceerd en dan bij ofwel adapter of je ziet gewoon een tabje met de naam van je videokaart.
 • Hallo
  Ik heb gekeken naar de v.kaart, maar vrees dat dit een on-board Intel exemplaar is. Heb vandaag de monitor ook verticaal gezet (standaard geen voorziening) Moet het beeld dus nu weer horizontaal zien te krijgen in een verticale positie. Wie weet of dit met de driver mogelijk is?
  ronald :roll:
 • Kan je met de nvidia driver :roll:
  Rechtermuisklik Bureaublad > nVidia beeldscherm > Idek IIyama scherm > tabbld weergavestand.

  Dit is bij ATi ook mogelijk maar heb even geen werkend ATi sysje bij de hand.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.