Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

geen beeld in beeld

Anoniem
JBS
8 antwoorden
 • howdy,

  ik heb mijn tv op mijn pc aangesloten, ik zie alles, en alles werkt goed. wat ik echter vreemd vind is, als ik een bestand open in mediaplayer of divix? dan zie ik op mijn tv alleen een zwart vlak :o terwijl mijn monitor wel beeld geeft. is dit normaal? en zo ja is er een oplossing voor? ik zie trouwens wel beeld als ik het betreffende bestand in powerdvd open.
 • Uit de FAQ:

  [b:2088bc3ff2]Op de monitor zie ik de DVD film maar op TV alleen een zwart window[/b:2088bc3ff2]
  Verlaag de resolutie naar 800x600 op beide schermen en installeer eventueel de nieuwste drivers voor je videokaart. Ook kan het helpen wanneer je de primaire en secundaire monitor instelling wisselt. Je TV wordt dan het primaire scherm en je monitor secundair. Check onze handleiding voor een juiste instelling van je grafische kaart.
 • dit probleem heb ik ook gehad probeer eens media portal op : http://mediaportal.sourceforge.net/ :wink:
 • het is niet zo dat mijn hele tv beeld zwart is. ik zie wel de mediaplayer en de divix player. alleen het beeld wat ik in media en divix player zie op de monitor, is op mijn tv een zwart gat zegmaar. en in power dvd is dat zwarte gat er dus niet. en zie ik wel de beelden. lijkt wel of het met een soort van codex te makene heeft. het is in iedergeval geen driver probleem of hardware matig of zo.
 • dat zeg ik probeer media portal,, die is gemaakt voor het gebruik van je pc als media center. Dus die heeft dit probleem verholpen :wink: dus deze speelt wel gewoon via tv out ( kan composiet zijn of s-video )
 • Wissel dan eens tussen primair en secundair. Maak je monitor secundair en je TV primair.
 • media portal werkt ook niet :cry: nou ja.. ik geloof het wel :lol: ik speel alles gewoon via powerdvd af :) alleen zit ik dan met sommige codex. het beeld trilt bij sommige beelden, die dat in divix niet doen, komt door de codex.
 • [quote:72019de18f="JBS"]Wissel dan eens tussen primair en secundair. Maak je monitor secundair en je TV primair.[/quote:72019de18f]

  ja.. dit werkt! :D nu heb ik een monitor en een tv die samen 1 zijn :-? geinig..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.