Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

GEEN beeld .

rombaft
7 antwoorden
  • Om een lang verhaal kort te maken .

    Ik had een nieuz moederbord (asus a8n-sli) , CPU, RAM en vid kaart bestel bij 4launch.

    Echter nadat ik de powerknop indrukte kreeg ik de meldng "BIOS checksum error" , BIOS was ook niet te flashen en kreg de ene error na de andere. nadat het mobo terug uit de pc haalde zag ik dat er vanuit de febriek met alcoholstift op de BIOS chip was geschreven, dus volgens mij war er in de fabriek al mee geprutst.

    MOBO terug gestuurd naar 4launch , met de hele uitleg.
    Zij bellen me op met de melding dat ze erin geslaagd wijn het BIOS te flashen en na vele tests het moederbord perfect was, en ze sturen het me terug.

    NU, ik monteer terug alles , moederbord groen lichtje brand.
    druk op power knop , alle fans draaien (CPU, chipset, videokaart, case, …) , maar ik krijg geen enkel biepje te horen en het ergste van al IK heb gewoon geen beeld, monitor schiet dus niet aan.

    Ik werk met een overgansstekker van DVI naar VGA , heb al beide porten op de videokaart gebruikt, niets helpt, geen beeld, dit terwijl ik in de eerste fase vordat ik het mobo tergustuurde wel beeld had.

    Iemand een idee wat ik kan doen ?? wat ik nog kan proberen ? is het nu terug het mobo dat weigerd maar iets te doen of de videokaart ??
  • kan er niet gewoon iets mis zijn met je graka,, probeer je oude graka eens miss is ie gewoon kaput
  • gaat niet, men oude kaart is een AGP kaart en nieuwe kaart is een PCI-e kaart , die kaar i het volgens mij niet, die werkte ervoor wel, waarom zou ze nu niet werken
  • ja op het ene moment doet iets het wel en op het andere moment niet :wink:

    Maar ik weet niet of je een onboard videokaart hebt anders die ff proberen.

    veel suc6
  • sorry , geen onboard videokaart
  • [quote:7c2aaec24d="rombaft"]sorry , geen onboard videokaart[/quote:7c2aaec24d] Je zou het ook kunnen proberen met een PCI videokaart. En check ook even deze discussie.
  • nu, ik heb echt geen andere videokaart in huis die ik zou kunnen proberen.

    link die je gaf is wel heel interessant, morgen probeer ik eens met ander geheugen. dit heb ik wel nog liggen.

    Als het daaraan ligt, blij dat ik weet wat de oorwzaak is, maar godver waar gaan we naartoe,je koopt top geheugen en het werkt niet in je topmachiene.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.