Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Vage witte plekjes/strepen op tft scherm.

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Ik heb twee maandjes terug de samsung syncmaster 19n aangekocht.

  Nu valt het mij de laaste tijd op dat ik bij bepaalde achtergronden (kleuren) er wat witte vlekken op in het beeldscherm zitten. Een soort kringelvormig/halve rondjes…

  Links bevinden zich deze verspreid onder elkaar. Daarnaast heb ik meer rechts van het beeldscherm enkele witte strepen onder elkaar zitten…Wel heel vaag.

  Wat is het probleem hiervan? is het een defect met garantie? Met spellen etc zie je er niets van. Ook niet met een zwarte achtergrond. Maar bijvoorbeeld bij de kleuren van deze site wel.
 • Dat zie je ook wel vaak bij laptop schermen. Die hebben soms ook wat plekken die lichter zijn, maar dan komt het doordat het toetsenbord tegen het scherm drukt. Of het onder de garantie valt bij deskop tft's durf ik niet te zeggen.
 • Kan iemand mij misschien zeggen wat het probleem van deze witte vlekken is…

  Ze worden erger als de het beeldscherm voor een langere tijd aanstaat.
 • [quote:6c299b90dd="h.luesink"] Ik heb twee maandjes terug de samsung syncmaster 19n aangekocht. (..) Kan iemand mij misschien zeggen wat het probleem van deze witte vlekken is… Ze worden erger als de het beeldscherm voor een langere tijd aanstaat.[/quote:6c299b90dd] Om welke samsung syncmaster 19n gaat het? Staat deze bij de samsung syncmaster op de site van kieskeurig? Als die erbij staat zou je kunnen checken, of iemand er al iets over geschreven heeft, en/of zelf dit probleem daar posten. Het enige wat ik op de site van kieskeurig heb kunnen vinden over witte vlekken, zijn die in twee lcd/tft tv's. Namelijk Sony KLV-26HG2 en Thomson 27LCDB03B.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.