Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Beeldscherm valt uit

Anoniem
None
2 antwoorden
  • Ik heb een merkwaardig probleem en hoop dat iemand mij kan helpen. Mijn computer is in elkaar gezet door iemand die ik ken, dus misschien is daar iets mis gegaan. Nu is het zo dat elke keer als ik een spel probeer te spelen dat veel geheugen inneemt valt mijn beeldscherm uit na paar minuten. Monitor lampje gaat dan knipperen en het beeldscherm is zwart, terwijl pc gewoon aan blijft staan en pc lampje ook. Eerst dacht ik dat het aan het spel lag omdat die gedownload was maar gister heb ik er een gekocht en precies hetzelfde gebeurde.
    Ik heb met paar mensen gesproken en die zeiden dat het waarscheindlijk aan mijn videokaart ligt maar volgens anderen zou dat geen probleem moeten zijn omdat die best wel ok schijnt te zijn ( Radeon 9600). Dus wat moet ik doen? :cry:
  • Doet mij heel erg sterk denken aan een geheugenprobleem of inderdaad een videokaart probleem. Of een kaart "wel oke" is zegt overigens niets over of hij wel of niet problemen kan hebben. Ati kan wel eens een misbakseltje hebben he :wink: . Wat ik allereerst zou doen is je geheugen checken met memtest en ons even de rest van je specs geven. Als je kennis er merkloos geheugen in heeft gestopt zijn we trouwens gelijk al klaar, dan is dat vrijwel zeker het probleem…

    Suc6 :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.