Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

computerspelletjes op de TV spelen

Anoniem
xbeanx
10 antwoorden
 • hallo mensen,
  Ik had zo het idee om mijn pc via de Tv-out op mijn TV aan te sluiten, zodat ik dan spelletjes via mijn Tv kan spelen (is wat groter dan mijn pc beeldscherm), is dit gewoon mogelijk of moet ik dan allemaal ingewikkelde dingen daarvoor doen ofzo? En wat heb ik er allemaal voor nodig behalve TV, tv-out kabel en Pc?
 • ik kan je er niet veel over vertellen maar ik heb wel gehoord dat het beeld niet echt mooi is, als je een tv op je computer aansluit.
  maar je moet maar ff van anderen horen wat die hierover zeggen.
 • Enkel als je een teringdure TV hebt, heb je kans dat het beeld er mooi op is.

  Eerder had ik een normale 55cm TV, en dat beeld was nou niet bepaald mooi. Tekst was ook onleesbaar.

  Nu heb ik een Phillips Matchline 72cm TV met PC-ondersteuning (kan 'm in feite als monitor gebruiken), dus dan ziet het er wel mooi uit. Enkel de prijs zul je van schrikken. Heb er anderhalf jaar geleden 2599€ voor betaald
 • ja ik heb ook een x geprobeert, het ziet er idd niet uit,, tenzij je idd een tv hebt met dvi / vga aansluiting hebt op je tv ( meestal lcd tv's )

  en voor de rest is het niet moeilijk aan t e sluiten.
 • Speel je liever achter de TV, dan kun je beter een gameconsole kopen: die zijn er speciaal voor gemaakt.
 • [quote:45f1deb79a="Obi-wan-kenobi"]Speel je liever achter de TV, dan kun je beter een gameconsole kopen: die zijn er speciaal voor gemaakt.[/quote:45f1deb79a]
  ik heb een playstation2, maar met behulp van internet zijn computer spelletjes vaak een tikkeltje goedkoper, vandaar :wink:

  maar ik lees nu dus wel dat het niet de moeite waard is, jammer :(
 • [quote:0dd3181ca3="computer_nerdo"]ik heb een playstation2, maar met behulp van internet zijn computer spelletjes vaak een tikkeltje goedkoper, vandaar :wink:[/quote:0dd3181ca3]Laat je PS2 ff modden en hij speelt zgn. "back-up games" ook prima af … :wink:
  http://www.gsmdokter.nl/ombouwen/playstation.html
 • Spellen met veel kleine tekst en dergelijke is niet aan te raden, maar games zoals Need for speed vind ik er beter uitzien dan via een playstation :lol:
 • [quote:c310635c4a="NoepZor"]Spellen met veel kleine tekst en dergelijke is niet aan te raden, maar games zoals Need for speed vind ik er beter uitzien dan via een playstation :lol:[/quote:c310635c4a]
  das mooi want het gaat op dit moment vooral om need for speed :lol:
  (en quake 4)

  Maar dat modden enzo begin ik maar niet aan, ben ik garantie helemaal kwijt en aangezien hij zo juist kapot gegaan is :wink:
 • Quake 4 wordt denk ik niets, die zal niet goed leesbaar zijn, en je crosshair te wazig vermoed ik. Aansluiten kan gewoon met een S-videokabeltje, dus geen moeilijk gedoe en grote investering.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.