Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

koeler demonteren ati 9800XT

Anoniem
Hans1
9 antwoorden
 • Hallo allemaal,
  Overmorgen ga ik mijn koeler vernieuwen voor de zalman van mijn ati 9800xt, nu heb ik ergens gelezen dat dit moeilijk gaat bij de XT.
  De vraag is heeft iemand dit al eens gedaan bij de XT ?
  Hierbij zou het moeilijker gaan dan de pro of de ati 9600.
  Moet ik nog ergens op letten, zit hij alleen vast met de twee schroefjes? Of zitten er nog ergens pennetjes?
  Ik zal het hier even in de gaten houden, en bij geen antw. ga ik wel even puzzelen. Alvast bedankt voor het mee denken. Groetjes Hans
 • Heeft Zalman geen instructies op hun site, ik dacht het wel!
 • [quote:6804fa4c34="Alipapa"]Heeft Zalman geen instructies op hun site, ik dacht het wel![/quote:6804fa4c34]

  Ik heb wel dat filmpje gezien, hoe die erop moet, maar niet de koeler van de ati halen, misschien dat ik er over heen heb gekeken, ga er nog even heen. maar bedankt voor je reactie. gr.
 • Jammer maar er staat niets op de site van zalman over het demonteren van de oude koeler van ati of welk ander merk dan ook.
  Iemand nog tips???
 • Rustig aan dan breekt het lijntje niet, denk logisch na.
  Zie ook de faq voor een suggestie.
 • Idd, niet te snel, gewoon rustig, das sowieso lekker ontspannen:D
 • [quote:18be43d647="Sander1337"]Idd, niet te snel, gewoon rustig, das sowieso lekker ontspannen:D[/quote:18be43d647]


  :P ja ja ik ben er ook niet bang van in het ergste geval moet er een nieuwe kaart in :wink: Hij komt er heus wel af, maar met tips kan het wel iets makkelijker zijn.
  Heb met google gekeken, jammer niets te vinden over de 9800XT, een collega heeft de 9600 da's een makkie, had alleen gelezen dat het bij een 9800XT minder makkelijk is, maar ja, heb ik toch weer iets te doen toch? fijne dagen allemaal en ik laat het nog wel weten. groetjes Hans.
 • Ik heb er nog nooit 1 in mn handen gehad, maar het lijkt me dat je de schroeven aan de bovenkant van de koeler los moet draaien en dat ie er dan of komt.
 • [quote:a1417cdd7a="Comp-Freak"]Ik heb er nog nooit 1 in mn handen gehad, maar het lijkt me dat je de schroeven aan de bovenkant van de koeler los moet draaien en dat ie er dan of komt.[/quote:a1417cdd7a]

  Klopt, die heb ik al eens los gehad, maar dan zit hij toch nog echt vast, zoals gezegt, heb ik al gelezen dat het bij deze niet zo simpel gaat als de andere ati's, maar morgen of overmorgen gaat hij er af hoe dan ook.
  ik zeg altijd maar, hij is er opgegaan dus moet hij er ook af kunnen,
  gaat vast wel lukken. Als het echt iets bijzonders is, zet ik het hier wel neer, misschien dat iemand anders er nog iets aan heeft.gr.Hans

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.