Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

nieuwe snellere agp of mb en de rest met pci e??

Anoniem
Comp-Freak
11 antwoorden
 • Hallo,

  wie kan me helpen beslissen al zeggen ze dat je dat zelf moet doen :P ik ben erg gek op BF2 alleen me systeem crash steeds :s ergggg iri nou ben ik er ook achter dat de performens allemaal laag staan wat ook al iri is.. nu ligt het waarschijnlijk aan me videokaart maar kan ik nu beter voor uit kijken en me systeem gaan upgrade na pci e en straks een snellere videokaart halen of nu alles zo laten en een snelle agp gaan halen?? ik gebruik nu een P4 3G s478 met 1024 MB intern en nvidea fx5600 256 MB en een 350 watt voeding maar zware spellen daar houd ie niet van ook total war is geen succes dan crash die ook al iemand een idee wat ik kan doen of wat de beste keus is? oja… ik ben niet rijk anders was de keus al gemaakt :P (a)
 • Beter koelen, je systeem is goed genoeg, dat zal de crashes hopelijk uitsluiten :wink:
 • Mijn temps zijn goed de processor komt niet boven de 60 en me moederbord niet boven de 20 en van me videokaart heb ik helaas geen idee waar ik het kan vinden :s ik had de kast ook al een keer los gedaan maar had ook geen effect. Maar buiten die crashes kan ik de zware spellen ook alleen in de laagste performes draaien. anders word het beeld mega traag.
 • Omschrijf die crashes eens wat beter? Gaat ie terug naar het bureaublad? Krijg je een foutmelding? Hangt hij gewoon? Pieptoontjes?
 • Ik zou toch eerst de oorzaak achterhalen voordat je het 1 en ander gaat vervangen(tenzij je erg goed in de slappe was zit).Is nog leerzaam ook!

  Het lijkt mij toch een koelingsprobleem, hoeveel ventilatoren gebruik je en zoja waar.
  Kun je de koeler van je videokaart met je vingers aanraken, draaien uberhaupt alle koelers.
 • Voeding is ook niet zo heel riant, dus als je een andere vidkaart wilt moet je ook een andere voeding hebben
 • Misschien is het een voedingsprobleem? Wat gebeurd er als je een benchmark draaid?
  Ook vastlopers?
 • Ik heb er extra coolers inzitten en nu ook de kap los met benchmark is er niks aan de hand alleen mega traag :s met de 3dmark05 haal ik 360 en de crash is geen melding of piep niks hij reboot gewoon en er zit geen tijd aan de ene keer na een half uur en dan weer na 2 uur word er gek van zoooo iri :(
 • Misschien last van spyware? Nieuwe windows install?
 • ik heb al alles opnieuw geinstalleerd en hitman pro gedraaid maar geen succes ik denk het een hardwarematige conflict is maar wat en hoe?? al ben ik het nu al wel vaker tegen gekomen dat mensen dat probleem hebben met zware spellen helaas nergens een oplossing er bij.
 • BF2 heeft minimaal een GF5700 nodig, niet dat die veel sneller is dan een GF5600 maar toch…

  verder betwijffel ik ook of het aan je temps ligt, zelf denk ik dat windows opnieuw installeren de beste keuze is…
  Windows is bij jou denk ik zelf namelijk helemaal vervuilt met allerlei spyware ed.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.