Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Na 5 minuten schakelt de pc 'uit'en is er niks meer te doen

Anoniem
-stof-
7 antwoorden
 • Hallo allemaal

  Iedere keer als ik een spel opstart(far cry, prince of persia warrior within,gta San andreas) kan ik 5 minuten spelen, dan gaat het beeldscherm op zwart, komt er te staan: geen input signaal. Als ik dan op de reset knop van mijn pc druk, gebeurd er helemaal niks, nee ik moet eerst de pc uitzetten voordat ik hem weer aan kan doen.

  Wat is er aan de hand?

  Ik heb een g-force 6600GT met nieuwste drivers, een pentium 4 3,2 ghz(moederbord ook met de nieuwste drivers), 1024 mb intern geheugen, windows XP, en iets van 500 gig harde schrijf ruimte over…
 • Ik denk dat je pc gewoon te warm wordt. De videokaart produceert nogal wat warmte als je gaat gamen. En dat kan net even teveel zijn. Check de temperaturen eens met MBM, of met een door de fabrikant van het moederbord geleverde tool. Of probeer het eens met de kast open en een tafelventilator ervoor.
 • [quote:4b560381ce="gerben"]Ik denk dat je pc gewoon te warm wordt. De videokaart produceert nogal wat warmte als je gaat gamen. En dat kan net even teveel zijn. Check de temperaturen eens met MBM, of met een door de fabrikant van het moederbord geleverde tool. Of probeer het eens met de kast open en een tafelventilator ervoor.[/quote:4b560381ce]

  Der zitten 3 grote fans in:O
 • Wat gebeurd er als je een benchmark draaid?
  Heb het probleem ook zonder zijpaneel?
  Specs van je voeding?
 • [quote:4badb6636d="-stof-"]Wat gebeurd er als je een benchmark draaid?
  Heb het probleem ook zonder zijpaneel?
  Specs van je voeding?[/quote:4badb6636d]

  wat is dat?

  Ik heb een 350 watt voeding…
 • da ' s niet erg ruim he
  … maar begrijp dan niet waarom hij pas na 5 min uit zou gaan…

  pc trekt aan het begin van een spel toch evenveel stroom als tijdens het spelen na 5 min??
 • Ik had dit probleem ook, bij mij was het gewoon dat de koeler van de kaart kapot was, heb er toen een nieuwe koeler opgezet en toen liep alles weer prima.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.