Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

tv op pc aansluiten?

Anoniem
energy drink
10 antwoorden
 • Ik heb nu ongeveer 3 van die (ik geloof svideo) kabeltjes liggen voor op de tv out dus wilde mijn tv weleens aansluiten. Helaas past coax niet in dat verloopstekkertje en het verlengkabeltje wat erbij zit past ook niet in de coax ingang. Moet ik hier een verloopdingetje voor hebben ofzo?
  Een 2e probleem is dat bij laptop met radeon mobility 9700 tv nie aan te klikken is omdat het"not detected" is maar misschien dat dit vanzelf gaat werken als de tv correct is aangesloten.
  btw de tv's waarmee ik het probeerde zijn beide philips en hebben zover ik kan zien alleen scart en coax (bij de 2e miss aan de voorkant maar het is eingelijk voor de tv zonder deze mogelijkheid).

  edit zie iets van een svido/audio-scart kabel maar die is 17 euro en via een beetje vage online winkel is er geen andere mogelijkheid???
 • mijn broer kreeg ook drie van die kabeltjes bij zen geforce 6600
  alleen ik weet niet hoe het werkt, ik vraag het hem wel even.

  Cris
 • het is toch zon rood, wit, groen stekkertjes?

  Volgensmij moet je tv dit hebben, onze lcd tv heeft het in ieder geval wel

  Cris
 • http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?p=624828#624828
  Ben je hier iets mee?
 • [quote:a7f0beaab3="-stof-"]http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?p=624828#624828
  Ben je hier iets mee?[/quote:a7f0beaab3]nog nooit opgevallen dat dat in de faq staat :-? maar helpt me verder niks. Wilde hem op coax of scart aansluiten ipv aan voorkant, weet iemand een beetje normale winkel waar je zoeits kan kopen. Zal van de week wel ff de handyman proberen maar ben bang dat ze het daar niet hebben.
 • Heb een svidio ingang gevonden aan de voorkant. Helaas is het beeld onscherp. Heb nu via bureablad uitbreiden en dan de tv op 800x600 (hoofdbeeldscherm op 1200x800). Hoe maak ik het beeld scherper?
 • ik weet niet wat voor videokaart je hebt, maar bij nVidia kan je zon icoontje in system tray hebben en daar kan je de instellingen van je beeldscherm(en) wijzigen.
 • [quote:9867eecb27="energy drink"]ik weet niet wat voor videokaart je hebt, maar bij nVidia kan je zon icoontje in system tray hebben en daar kan je de instellingen van je beeldscherm(en) wijzigen.[/quote:9867eecb27]gaat over een ati maar instellingen verander levert nog niet echt veel op alhoewel een film goed te kijken is. Misschien hoort het bureaublad beetje rot te zijn?
 • als een film goed te kijken is, kan ik je niet echt verder helpen

  Ik heb een vet oude ati ik weet ff de naam niet, maar daar had ik een 32 inch lcd tv op aangesloten, en een film was goed te zien. bureablad was niet echt geod.

  bureablad boeit niet echt
 • De reso van een TV is gewoon te laag voor het bureaublad goed weer te geven, films hebben een veel lagere reso :P

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.