Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

lcd scherm

Anoniem
NoepZor
3 antwoorden
  • Voor mijn moeder kocht ik van fujitsu siemens een lcd scherm, die je behalve voor de pc ook gewoon als televisie kan gebruiken. Ik sluit de stroom aan en stop de coaxkabel in de RF ingang van het scherm. Ik zet hem aan en krijg de melding: "No signal". Heeft iemand een idee wat er aan de hand is ?? Bij de helpdesk van Fujitsu weten ze het niet, "Het apparaat is nog erg nieuw", zo werd verteld. Daar sta je dan met het cadeau voor moeder. Weet iemand wat ik zou kunnen proberen ??
  • Terug ermee naar de winkel. Fujitsu Siemens-apparaten moeten ook door complete n00bs geinstalleerd en gebruikt kunnen worden, dus als zelfs F-S het zelf niet weet, dan moet dat ding haast wel defect zijn … :wink:
  • De helpdesk van fujitsu heeft me niet eens meer teruggebeld. Dus ben ik zelf maar weer gaan studeren in de gebruiksaanwijzing. Wat blijkt nu, als je de tv aanzet en je moet dan snel zijn, amders gaat hij weer naar slaapstand, moet je op de knop "source"drukken en TV selecteren. Is dat gebeurt, dan werkt het wel. Maar wat ik gedaan heb is niet in de gebruiksaanwijzing te vinden. Het was puur toeval, dat ik het gevonden heb !

    W.Gerth

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.