Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Hulp bij keuze nieuw TFT-scherm

Anoniem
Obi-wan-kenobi
1 antwoord
 • Hoi iedereen

  Nadat ik mijn nieuwe computer heb samengesteld, is het tijd om een keuze te maken voor een nieuw scherm. Mijn vookeur gaat hier naar een 19 inch TFTscherm met een DVI-aansluiting. Dat staat al vast.
  Het scherm wordt vooral gebruikt voor foto-bewerking en af en toe een game.

  Ik heb mijn keuze ook al kunnen beperken tot de volgende schermen (ook rekening houdende met wat er hier in de buurt verkrijgbaar is in de winkels waar ik ze dus kan checken op dead pixels) Zijn er mensen die positieve of negatieve opmerkingen hebben over de volgende schermen?

  Het gaat nog tussen:
  - samsung 930BF -> € 359
  - samsung 960BF voordeel is hierbij het kantelbaar scherm -> € 429
  - viewsonic VP930 ook weer met een kantelbaar scherm, maar ook het duurste van deze -> € 500 en is precies nogal vrij traag voor games (20ms)
  - viewsonic VX922 -> € 458
  - viewsonic VX924 -> € 435
  - viewsonic VX912 -> € 396

  Ik heb al zoveel reviews zitten nalezen, dat ik er eventjes niet meer uitkom :-? . Ik weet ook niet goed of dat kantelbaar scherm zo vak gebruikt wordt. Zijn er veel nadelen aan een scherm dat niet in de hoogte kan versteld worden?

  Als er dus iemand een reden heeft om een scherm aan te bevelen of echt af te kraken, laat maar komen. Ik zou het wel willen beperken tot deze schermen, het is zo al moeilijk genoeg :lol:

  Woozle

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.