Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Diamond Viper V770 (nVidia TNT2)

Anoniem
DennisReuvers1989
7 antwoorden
 • ik heb onlangs een nieuwer moederbord gekregen van mijn zwager.
  het is een 800Mhz moederbord. alleen als het moederbord is ingebouwd dan krijg ik geen beeld.
  alles zit goed aangesloten alleen het doet het dus niet. ik weet niet zo heel veel van hardware in computers maar er zit een klein kastje op het moederbord waar allemaal knopjes op zitten van 1-10 die ik aan of uit kan zetten.
  het ligt volgens mij daaraan maar ik weet die instelling niet. weet iemand waar ik die kan vinden???
  ik heb echt hulp hierbij nodig dus als jullie iets weten.
  b.v.d.
  Dennis Reuvers
 • Welk moederbord is het? Een kastje met 10 knopjes op het moederbord is trouwens erg ongewoon, sterker nog, volgens mij bestaat het helemaal niett eens. Verstrek eerst eens wat meer informatie, wat je bijvoorbeeld allemaal hebt aangesloten (en wat niet :wink: ). Suc6
 • ik weet niet wat voor moederbord het is omdat ik hem gewoon los heb gekregen. ik heb er een eenvoudige netwerkkaart op zitten en een oude geluidskaart.
  en dat kastje waar ik het over had is een blokje van 1 cm bij 3 cm(ongeveer) en daarop zitten 10 schuifjes die omhoog en omlaag kunnen maar ze kunnen niet halverwege kunnen blijven staan.
  ik zal zo snel mogelijk vragen wat voor moederbord het is.
 • Ik denk dat het kastje wat je bedoelt dipswitchen zijn. Dat mobo is een oudje. Geef even aan wat voor type mobo het is. Dat kun je ook vaak vinden op het mobo. Bijvoorbeeld type nummer of merk van de fabrikant. Daarna kan je op google wel wat vinden over je mobo.
 • Start de computer wel op met het moederbord?
  Krijg je wel een bios scherm, of helemaal geen beeld?

  Moederbord merk kun je vaak wel zien aan merkopdrukken op fans of bios chips.
  Type staat vaak tussen de pci sloten.

  Dip switches zijn inderdaad al erg oud. Het is de vraag of het zinvol is om hier veel tijd in te steken. Als je 150 euro uitgeeft heb je al een heel aardig moederbord met onboard video, processor en geheugen. Wat stukken beter presteert dan waar je nu mee bezig bent.
 • wat is lastig vind aan een nieuwe mobo is dat ik er dan ook weer goede proccesor bij moet hebben ik heb al eerder niet moerderbord gekocht met (zat er al op en hoorde erbij) proccesor alleen toen is het moederbord door gebrant terwijl alles er goed op zat.
 • Daarom had ik het ook over een setje, dan weet je zeker dat het past.
  Een voorbeeldje: http://www.komplett.nl/k/ki.asp?sku=115890
  Maar er zijn diverse winkels die zoiets aanbieden.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.