Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Gforce 6600 GT-lawaai

Anoniem
Louke19689
9 antwoorden
 • Na het stuk gaan van de koeler ATI 9800, een Gforce 6600 GT (AGP)gekocht.Als ik nu de PC aanzet denkt mijn huisgenote dat ik ga stofzuigen. Valt hier nog iets aan tedoen (goedkoop), of is er een alternatief. Kan hem nog ruilen, is op zich een leuk kaartje en werkt beter samen met mijn Hauppauge Nexus dan de Ati.
 • andere koeler kopen (het liefst van Zalman)
 • Net wat meneer/mevrouw hierboven zegt:

  andere koeler kopen.

  Zalman komt het beste uit de bus, qua prijs/kwaliteit/geluid !
 • Is het echt een superhard geluid? Zo ja, gewoon effe mee terug gaan, neem aan dat zon ding wel wat geluid maakt maar niet zo veel. Anders een VF700 Al-cu ofzo aanschaffen, mooi stil koelertje.
 • [quote:fb1c2f205a="NoepZor"]Is het echt een superhard geluid? Zo ja, gewoon effe mee terug gaan, neem aan dat zon ding wel wat geluid maakt maar niet zo veel. Anders een VF700 Al-cu ofzo aanschaffen, mooi stil koelertje.[/quote:fb1c2f205a]Hij maakt echt veel lawaai . Verkoper gaf later ook toe dat die kaarten niet echt stil zijn :-? . Het een -Point of View- kaart (geef NL een kans)Krijg mijn geld niet terug , maar men zal zoeken naar een Gforge 6600 TD met passieve koeling.(bijna niet tekrijgen )Speel toch geen games en Gforce heeft geen frame network nodig . Dit i.v.m met konflikt Hauppauge Nexus (sat)en frame network (Ati wel nodig ) Zet ik er een Zalman koeler er op wordt een duur grapje. Vraag was of er een alternatief is voor zo'n kaart . Dus mischien toch een kaart die geen framenetwork nodig heeft en toch vrij snel en goed beeld geeft .
 • juridisch gezien kan je op elke aankoop je geld terug krijgen hoor
 • binnen 8 dagen zijn ze het inderdaad verplicht. Produkt voldoet dan niet aan de verwachting. Gewoon teruggaan en geld terugeisen.
 • [quote:daadd957e8="dadogg"]juridisch gezien kan je op elke aankoop je geld terug krijgen hoor[/quote:daadd957e8]

  Als je binnen de 7 dagen terugkomt :P
  Of was het 24 uur? :lol:
 • [quote:09cc2c1b98="roijackers"]binnen 8 dagen zijn ze het inderdaad verplicht. Produkt voldoet dan niet aan de verwachting. Gewoon teruggaan en geld terugeisen.[/quote:09cc2c1b98]Er staat op de bon –Wij geven geen geld terug maar een tegoedbon — Betekent dit , dat ik als ik de bon krijg, ik akkoord ga met die voorwaarde ?????(zie winkelier tasjes kontrole, aangegeven bij ingang )

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.