Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Welk 19" beeldscherm is de beste keus?

Anoniem
Obi-wan-kenobi
6 antwoorden
 • Beste mensen,

  Vanaf maandag begin ik met een ochtendwijk, en ga ik lekker ff geld cashen, heb nu al besloten dat ik iniedergeval een mooi TFT scherm wil hebben.

  Nu zit ik te tweifelen tussen 3 beeldschermen,

  Philips 190C6FS 19" TFT en Samsung 930BF en Philips 190X6FB/00 19" TFT

  Ik game veel, dus wil een snel beeldscherm (shooters). de grootte staat vast, dat het een TFT scherm word ook. Ik ben bereid er max 400 euro aan uit te geven. [b:8a86ab4afa]Welke kan ik nou het beste kiezen? Een totaal ander beeldscherm kan ook nog! Verder koop ik het liefst in een winkel / online bedrijven die ook winkels hebben. GEEN 2e HANDS AUB[/b:8a86ab4afa]

  Zie hieronder de specs van mijn computer en de 3 schermen:

  Specs van mijn computer:

  2.4Ghz Intel Celeron D
  GeForce 6600 met 256 MB @ 400 Mhz
  SATA schijven
  Asus P4P800S-X mobo

  Philips 190C6FS 19" TFT
  Samsung 930BF
  Philips 190X6FB/00 19"

  Welke is de beste keus?

  Alvast bedankt!
 • Volgens een artikel over 17- en 19-inch TFT monitoren in PC active maart 2006, is die Samsung 930BF een aanrader.
 • Wij hebben thuis een acer en veel kennissen van mij gebruiken ook acers, zijn hele mooie heldere schermen met een lage response time.

  AL1951As is bijvoorbeeld een mooi scherm. Ik weet niet waar je woont maar Mediamarkt heeft een aantal acer schermen voor een hele leuke prijs. Wat prijs/prestatie verhouding vind ik deze schermen het mooist.

  Off-topic: succes met je reklamewijk
 • [quote:792da5c6c9="roijackers"]Wij hebben thuis een acer en veel kennissen van mij gebruiken ook acers, zijn hele mooie heldere schermen met een lage response time.

  AL1951As is bijvoorbeeld een mooi scherm. Ik weet niet waar je woont maar Mediamarkt heeft een aantal acer schermen voor een hele leuke prijs. Wat prijs/prestatie verhouding vind ik deze schermen het mooist.

  Off-topic: succes met je reklamewijk[/quote:792da5c6c9]

  mediamarkt is op kwartiertje afstand bereikbaar (utrecht). Verder wil ik hem pas over n maandje of 2 kopen (dan pas heb ik t geld), dus denk dat de aanbieding van MM dan al voorbij is. Ik ga nog ff verder kijken naar Acer, even kijken wat ze nog meer hebben
 • Ik zou proberen zoveel mogelijk schermen te bekijken, en degene pakken die jij het leukste/mooiste vindt :)
 • dat was volgens mij niet specifiek een aanbieding hoor. maar bij MM hebben ze zeer vaak een acer in de aanbieding. Als je veel schermen wilt vergelijken is MM daar ook een prima locatie voor omdat ze gewoon een heel groot assortiment hebben aan schermen en alles draait hetzelfde beeld. Prima vergelijk dus.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.