Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Problemen met installeren Catalyst 6.4 drivers Asus 9550

Anoniem
Hans.Vosman
4 antwoorden
  • Gisteren dacht ik eventjes de Catalyst drivers te vernieuwen. Bij Guru3d de catalyst drivers gedownload, geinstalleerd. Probleem: Catalyst Control Center werkt niet (doet helemaal niets). Deinstalleren, drivers van ati.com gedownload. Zagen het er hetzelfde uit. Verwijderen oudere drivers. Daarna opnieuw installeren, zelfde probleem. Ik dacht misshcien dat er eventjes te oude drivers door Windows zelf worden geinstalleerd omdat Windows VGA compatibele drivers wil installeren, alleen moeten die Ati installatie software dat volgens mij zelf doen. Dus geprobeerd omdat Windows installatie te annuleren. Dat lukt. Alleen dat moppert het installatie programma dat er geen VGA compatibele drivers zijn geinstalleerd. Tja, … Alles weer gedeinstalleerd, alles aan Windows overgelaten toen alles aand de installatie software overgelaten. Resultaat weer geen control center. In ieder geval ben ik lost. Ik ben uitgepuzzeld en klaar om de antieke drivers weer op te zoeken. Wat gaat er mis?
  • Ik weet niet wat er misgaat, maar je zou ook de Omegadrivers kunnen proberen, zonder CCC (met ''gewoon'' CP)(volgens mij na 6.2 zit dat er wel bij, dus download en probeer 6.2 eens)
  • Dank voor de tip. Ik zal dat eens bekijken. Ik heb zojuist met Systeemherstel de oude drivers weer teruggezet. Heb trouwens ook ruzie met mijn monitor. Ik heb sinds kort een 2ehands Compaq MV720 monitor en nu zijn de officiele XP drivers wel heel erg magertjes voor deze monitor.
  • [quote:1bf3477e95="Hans.Vosman"]nu zijn de officiele XP drivers wel heel erg magertjes voor deze monitor.[/quote:1bf3477e95]

    ?

    wat bedoelt u daarmee?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.