Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

ati videokaart en mce decoder

Anoniem
None
9 antwoorden
  • Beste forummers,

    ik had eerst een geforce 6600gt. aangezien deze al 2 keer binnen het jaar stuk is gegaan heb ik om een andere gevraagd. ik heb nu een Club-3d X800rx. Nu vraag ik me alleen het volgende af. Ik gebruikte namelijk eerst nvidia purevideo. Heeft ati iets soortgelijks, op de ati site vind ik alleen die aiw kaarten. Heeft ati ook voor de gewone x800rx een decoder of moet ik een ander nemen? welke raden jullie mij dan aan?

    alvast bedankt.
  • Ik geloof dat AVIVO pas voorkomt bij de X1000 serie. Waarschijnlijk moet je naar een andere decoder gaan zoeken. Hauppage maakt wel goede decoders. Deze http://tweakers.net/pricewatch/99135 is de laatste tijd wel populair.
  • volgens mij heb ik decoder en encoder weer eens door elkaar heen gehaald. Die kaart heb ik namelijk maar mce heeft toch ook iets nodig zoals nvidia purevideo? Heeft ati ook zoiets? heb nu Cyberlink Powerdvd draaien.

    dan heb ik nog een ander vraagje. elke keer als ik windows opstart en ik druk op alt + tab zie ik 2 keer Macewnd. als ik ook in mijn taakbeheer kijk zie ik ook alles van ati 2 keer in de proccessen. dat lijkt mij niet normaal. Wat doe ik fout?
  • [quote:7e37d1a907="roijackers"]dan heb ik nog een ander vraagje. elke keer als ik windows opstart en ik druk op alt + tab zie ik 2 keer Macewnd. als ik ook in mijn taakbeheer kijk zie ik ook alles van ati 2 keer in de proccessen. dat lijkt mij niet normaal. Wat doe ik fout?[/quote:7e37d1a907]
    Volgens mij niets, ik heb zelf ook ATi en in taakbeheer geeft hij 2x 'ati2evxx.exe' aan, 1x onder mijn gebruikersnaam, en 1x onder SYSTEM. Ik heb er verder geen last van, dus ik denk dat het zo hoort.
  • Bij mij precies het zelfde. Niets aan de hand dus.
  • en dat macewnd als ik alt + tab druk is ook normaal? is wel irritant aangezien ik deze toetscombinatie vaak gebruik.
  • Krijg je dan een venster ofzo? Ik denk dat het via de configuratie wel uit te schakelen is, of anders kan je wel een andere toetsencombinatie invoeren ipv alt-tab. Ik weet niet wat macewnd inhoud, want zelf heb ik hier geen 'last' van. Heb je toevallig het catalist control center geinstalleerd?
  • dat heb ik geïnstalleerd en als ik google op internet kom ik het ook meerdere malen tegen, maar nergens hoe ik het weg zou krijgen.
  • Probeer anders eens de control center te deinstalleren, via configuratiescherm en dan software bijvoorbeeld. Als het goed is staat die apart in het rijtje, zodat je niet ook je drivers weghaald. Mocht dat niet zo zijn, gewoon alles deinstalleren en opnieuw installeren zonder catalist control center, want die heb je opzich toch niet nodig. ;)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.