Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

No signal probleem!

Anoniem
handbalroels
5 antwoorden
 • Heb pas geleden een laptop gekocht….omdat ik graag met een grotere beeldscherm werk heb ik ook een ACER AL1714 TFT-scherm gekocht.
  Bij het opstarten krijg ik eventjes het windows scherm te zien…vervolgens wordt het beeld zwart en krijg ik de melding: NO signal.
  Aangezien ik weinig verstand heb van computers zal ik hoogstwaarschjnlijk iets vergeten hebben……Wie kan mij helpen?
 • heb je bij de laptop wel ingesteld dat hij het beeld moet laten zien op de externe monitor ipv. de ingebouwde LCD?
 • Waarschijnlijk is er inderdaad een instelleng in je bios.
 • [quote:f99cf9c9f8="zomersone"]Heb pas geleden een laptop gekocht….omdat ik graag met een grotere beeldscherm werk heb ik ook een ACER AL1714 TFT-scherm gekocht.
  Bij het opstarten krijg ik eventjes het windows scherm te zien…vervolgens wordt het beeld zwart en krijg ik de melding: NO signal.
  Aangezien ik weinig verstand heb van computers zal ik hoogstwaarschjnlijk iets vergeten hebben……Wie kan mij helpen?[/quote:f99cf9c9f8]
  Dan moet je denk ik niet in het bios zijn. Op het beeldscherm van je laptop zie je wel gewoon alles goed? Ik meen dat er bij laptops een bepaalde toetsencombinatie is om van beeldscherm te switchen. Probeer eens FN+F4.
 • je moet inderdaad het externe beeldscherm aanzetten. Bij mijn desktop is dat gewoon in de taakbalk rechts-onderin. (als je een nVidia kaart heb) maar ik weet niet precies hoe dat bij laptops zit

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.