Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Videocontrollen( VGA com )

Anoniem
gerben
6 antwoorden
 • Ik heb een nieuwe videokaart geïnstalleerd de Geforce 6600 256mb/DDR van met chipset van nividea. Als ik mijn comp: start dan verschijnen de gegevens van deze kaart op het scherm Als Windows XP volledig is opgestart dan krijg ik de mededeling nieuwe hardware gevonden Videocontroller ( VGA Comp ) en de mededeling dat ik de videokaart kan installeren. Na de installatie krijg ik de mededeling, deze hardware kan niet worden geïnstalleerd probleem bij het installeren van de hardware Apparaat gegevens ongeldig, ik kan met geen mogelijkheid de videocontroller installeren zodat de videokaart werkt. Weet iemand wat ik fout doe ?? Ik krijg overigens wel beeld op mijn monitor en kan ook gewoon alle resoluties instellen.
 • Oude drivers correct verwijderen?
 • Ik ben maar een beginneling op dit gebied, ik dacht namelijk dat de oude drivers van zelf gedeinstalleerd werden als je de oude videokaart er uithaalde. Kan je me een hint geven hoe ik de oude drivers het beste kan verwijderen?
 • Oude videokaart er in meubelne
  Of je hebt een deïnstallatieprogrmma bij de videokaart gekregen; dan met behulp van dat progrmma eerst verwijeren; daarna naar Apparaatbeheer en daar ook je kaart verwijderen.
  PC uitschakelen; en de nieuwe kaart er in zetten; en de software installeren.
 • Verwijder de nieuwe drivers, zet de oude kaart er weer in, oude drivers verwijderen, computer uit, nieuwe kaart erin, nieuwe drivers installeren. Voor de zekerheid kun je ook nog wat grondiger wissen met drivercleaner, en je chipset drivers updaten.

  http://www.drivercleaner.net/
 • Ik heb drivercleaner even gedownload en geinstalleerd, onder cleaning selection vind ik een flink aantal drivers die volgens mij erg oud zijn, zonder nu in de problemen te komen, kan ik al deze drivers verwijderen?
  Er staan overigens geen drivers bij waarvan ik denk dat deze zonder meer niet verwijdert mogen worden.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.