Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

rare strepen in games

8 antwoorden
  • beste mensen ik heb best wel een groot probleem met een groot aantal games.. ik zie van die rare strepen door mn beeld bij verschillende spelen: COD2 NFSU2 UT2004 hier een vb van Call Of Duty 2: [img:92e5b44ab1]http://www.daand.com/tijdelijk/codshit1.jpg[/img:92e5b44ab1] ik heb een athlon 64 +3500 2.2 Ghz een 7600 GS 265 mb. 1 gb geheugen en een 17 inch flatscreen acer AL1716 dat moet genoeg zijn voor deze spellen als het goed is.. [url=http://www.nl.bol.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/nl/-/EUR/BOL_DisplayProductInformation-Start?BOL_OWNER_ID=1004004000023585&Section=home&lgl=1&plid=&lgl_BOL_OWNER_ID=1]systeem eisen voor call of duty: [/url] ook de spellen in lagere resoluties of minder details spelen helpt niet :-? Als iemand me kan helpen zou dat geweldig zijn, want zoals jullie kunnen zien gamed dit voor geen meter... Groetjes Daan
  • -videokaart word te heet, zet je kast eens open. -geheugen kan problemen hebben, te warm of het is gewoon kapot -drivers misschien niet goed, haal nieuwe van www.nvidia.com Ik gok op nummertje 2 aan de strepen te zien. Ik had zulke strepen met te ver overclocken van het geheugen.
  • ik heb het geheugen niet overgeklokt ofzo.. het systeem herkent 1 gb aan geheugen dus dat zou ook goed moeten zitten.. en ik heb vorige week nog nieuwe driver gedownload.. en er zitten drie fans in... :-? iemand een idee?
  • Met geheugen bedoel ik het geheugen van je videokaart, dat is waarschijnlijk kapot, dat kan echt zo zijn. Mail/bel/fax met de winkel waar je hem gekocht hebt over je probleem, waarschijnlijk moet je een beroep doen op de garantie. Probeer de kaart zowiezo in een andere pc.
  • dat een gedeelte van het geheugen kapot is bedoelt u.. want mijn mobo heeft geen onboard video.. dus de videokaart doet het in elk geval een beetje...
  • Ja het geheugen van je videokaart, dat zeg ik toch... gamma :lol: Puur en alleen dat, dus contacteer het gebeuren waar je de videokaart gekocht heb en ga klagen/overleggen.
  • Probeer eerst eens andere drivers. Een bekende van mij had precies het zelfde probleem, en die gebruikte de drivers die bij de kaart waren geleverd :roll:
  • Zag het idd Gerben ook al zeggen [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?p=1140987#1140987]*hier*[/url] Vind hier vorige drivers: http://downloads.guru3d.com/download.php?id=10 Lijkt een beetje op een specifiek proleem met de nieuwe drivers en de 7600gs

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.