Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Qudrao Nvidia FX 1400, 4 monitoren.....

Anoniem
kompod
5 antwoorden
 • je kaart kan maar twee verschillende signalen genereren via de twee uitgangen. Het maakt niet uit hoeveel splitters je aansluit.
  Hoe je wel je beeld over vier monitoren kan verspreiden met meerder videokaarten weet ik niet, maar meet één videokaart met twee uitgangen gaat het iig niet lukken.
 • Het kan wel:
  http://www.matrox.com/graphics/en/gxm/products/dh2go/home.php
  http://www.matrox.com/graphics/en/gxm/products/th2go/home.php

  Kost wel even 130-300 euro ofzo.
 • Ik dacht wel dat er zo'n soort stukje hardware bestond maar los van waar de TS het voor wil gaan gebruiken:
  hoe zit het met resoluties en framerates (in games enzo)?
  Ik neem aan dat dat nog steeds gelimiteerd is door je videokaart en dus steeds minder wordt naarmate je er meer monitors aanhangt of niet?
 • Als je een Quadro 1400 PCI koopt, lijkt het me niet dat je wilt gaan gamen ;)
 • Hallo,

  Ik heb onlangs een Quadro Nvidia FX 1400 PCI card gekocht met daarop twee DVI ingangen. Ik wil op deze kaart graag 4 monitoren aansluiten, waarbij het beeld verdeeld wordt over deze vier monitoren.

  Als ik twee monitoren aansluit gaat het goed, monitor 1 wordt als monitor 1 herkend, monitor 2 als twee. Nu dacht ik slim te zijn en een DVI -D splitter te kopen, maar op het moment dat ik deze aansluit worden beide monitoren als monitor 1 herkend en krijg ik hetzelfde beeld op beide monitoren, wat ik dus niet wil.

  Weet iemand hier misschien een oplossing voor, moet ik een ander soort splitter of kastje kopen om dit toch te kunnen bereiken?

  Alvast bedankt, vriendelijke groet

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.