Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Hulp bij zoeken van een nieuwe kaart

Anoniem
r.marijnissen
3 antwoorden
 • Hey,

  Ik ben recent op zoek naar een nieuwe graphicskaart want ik zit nu nog steeds op een Onboard kaart die bij mij PC gelevered zat, niet al te best, het spelen van bijvoorbeeld BattleField 1942 ( die 32 MB vraagd) zorgd al voor problemen

  ik zoek dus een nieuwe kaart, ik ben geen echte gamer dus het hoeft geen toppie top kaart te zijn, maar ik hou wel erg veel van spellen spelen.
  Ik heb nooit echt een goede PC gehad dus heb al heel vroeg spelen bij vrienden moeten spele omdat mijn PC het gewoon niet aankon.

  Klopt het dat Videokaarten bijna elk gebruik van een PC wel versnellen, zoals bijvoorbeeld het gebruik van Photoshop?  Mijn PC:
  Moederbord
  CPU Type: AMD Sempron, 1600 MHz (8 x 200) 2600+ (3 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN)
  Ram: 448
  Kloksnelheid: 1600 MegaHertz
  Videokaart: VIA/S3G UniChromeII Graphics

  ik dacht dat de [b:b138b8af40]XFX GeForce 6200[/b:b138b8af40] wel een goede kaart zou zijn, hij heeft 128, daar zou ik toch zoeen beetje recente spellen wel mee kunnen spelen, toch?

  en hij is maar 55 euro op alternate.nl

  wat zouden jullie mij aanraden, ik will graag rond de prijs van 55 euro blijven omdat ik nu zoeen beetje blut ben, en er staat al heel lang een Wacom tablet op mijn lijstje
 • Misschien ergens een 9800Pro ritselen, wellicht een GeForce 6600. 6200 is denk ik te traag.

  Verder is het niet zo dat een videokaart Windows sneller maakt of zo, soms zijn kaarten met wat modernere technieken zoals PureVideo(nVidia) of aVivo(ATi) wel wat sneller in videobewerking.
 • Ik heb die namen die je opgaf op gezocht en ze zagen er goed uit, toch nog 128 ( dus voor mij zit ergeen verschill in, maar ik ga er van uit dat jij meer van de kaarten zijn attributen afweet )

  Ik zat te denken is het slim op mijn PC op te voeren of is het beter gewoon een nieuwe te halen
  ?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.