Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

vivo vraag.

Anoniem
roijackers
3 antwoorden
 • ik heb een x1950xt met vivo kan ik dan ook een satelliet receiver op de video ingang van me video-kaart aansluiten en dan tv op me pc kijken/opnemen??

  als dat kan hoe moet ik dat dan psies aansluiten en wat voor software heb ik dan nog meer nodig….heb zelf de drivers van de meegeleverde cd van de video kaar geinstalleerd (6.10)

  heb een kabel met 2 gele pluggen en 2 zwarte eraan beide hebben een in en uitgang.

  en ik heb een kabel met een groene, blauwe en een rooie draad.

  mvg
 • Dit zal (voor zover mijn informatie reikt) niet gaan aangezien avivo wat je neem ik aan bedoelt alleen het afspeel gedeelte is (als het goed is de decoder). Je hebt ook een encoder nodig in de vorm van een tv-kaart. Zoiets bijvoorbeeld:

  http://www.hauppauge.tv/prod/DVB_S/prod_nova-s-plus.htm

  Je zult dan op de kaart meteen een aantal aansluitingen herkennen zoals composiet en s-video. Je kan zelf kiezen welke je gebruikt. En hoe je ze kunt aansluiten staat ook in de bijgeleverde handleiding. Wat kwaliteit betreft is het gewoon een beetje proberen tussen de verschillende software tools.
 • Kep nog een beetje rond gezocht, op die ati x1950xt zit een ati T200 avstream analog capture en dat samen met het proggy WinDVR3……kan ik tv kijken en opnemen.

  mvg bief.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.