Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

beeld TFT scherm 4 bit ??

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Ik heb mijn pc een dag en toen ik deze aansloot zag toen 't hoofdmenu verscheen een zwartbeeld van 1 sec. en toen mijn hoofdmenu Windows XP MC. Alleen het probleem is dat het lijkt alsof mijn pc in de veilige modus werkt, maar 't is niet zo want ik zie geen veilige modus en ik heb ook geen veilige modus gebruikt.
  als ik naar 't config.scherm ga … beeldeigenschappen zie ik dat mijn beeld 600x800 staat (dit kan ik niet veranderen!!)
  en rechts zie ik dat-ie op 4 bit staat (dit kan ik ook niet veranderen!!)

  iemand enig iedee wat er aan de hand is???? :cry:
 • [quote:7b07982e69="rinaldinho"]beeldeigenschappen zie ik dat mijn beeld 600x800 staat (dit kan ik niet veranderen!!) en rechts zie ik dat-ie op 4 bit staat (dit kan ik ook niet veranderen!!)[/quote:7b07982e69] Wat voor een merk/type videokaart heb je? En heb/had je de drivers daarvoor al geïnstalleerd? Zie verder de FAQ.
 • jazeker, de drivers zijn zeker voorgeinstalleerd want de winkel die de pc uitleverde testte hem eerst en die was goed.
  thuis eenmaal uitgeprobeerd was ook alles goed. maar ik wou toen de speakers eraansluiten en printer etc. etc.
  toen startte ik weer op en zag dat spookbeeld.

  in het configscherm zie ik wel een aantal drivers.
  ndvia of zo…
 • Dit krijg je meestal alleen als de monitor absoluut niet herkend wordt. Ik zou de drivers voor beeldscherm en videokaart eens verwijderen, en opnieuw installeren. Heb je de aangesloten apparatuur er al weer eens afgehaald? Heb je daar misschien ook drivers voor geïnstalleerd, die ook eens verwijderen. Kan gewoon een conflict zijn.
 • guys,
  hoe doe ik dit? hoe kan ik 'm weer normaal krijgen?
  ik heb alleen een windows xp media center (2cd's) installatie cd.
  verder niets.
  waar haal ik die drivers vandaan?

  ze waren wel voorgeinstalleerd want in het begin deed hij het wel.
  ik zette hem toen weer uit en sloot de usb van printer aan en die 4 in een usb. en ik had mijn modem geinstalleerd (alcatel speedtouch 330). dit zou toch niets mee te maken mogen hebben of moet ik een moderne modem hebben, die wil ik toch zowieso halen.

  ook, wat kan ik het beste doen als ik randapparatuur wil installeren, moet ik alles stap voor stap doen? want bij mijn printers handleiding staat dat ik de printer op mijn pc moet aansluiten dan pas de cd rom installeren.

  en bij mijn scanner is het juist omgekeerd, eerst installeren en dan aansluiten :o :o
 • die drivers moet je van de site afhalen waar je videokaart van is. heb je een nvidia kaart dan moet je naar www.nvidia.co.uk gaan. Je kan ook naar de site van je videokaart fabrikant gaan bijv. www.asus.nl je moet gewoon naar die site gaan dan staat er wel ergens help en ondersteuning of downloads ofzo.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.