Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

3D loopt vast bij radeon X1950 Pro

2 antwoorden
  • Ik heb de Sapphire Radeon X1950 Pro AGP grafische kaart geïnstalleerd. De kaart is aangesloten op twee TFT schermen beide met DVI aansluiting. De processor is een AMD Athlon 64 3000. De videokaart werkt goed zolang er geen 3D toepassing draait. Bij het testen met de 3D instellingen gaat het al mis in ATI Catalist Control Center. De signalen naar de schermen worden dan uitgeschakeld (geen signaal?) en de ventilator van de kaart gaat sneller draaien aan het lawaai te horen. Weet iemand wat ik er aan kan doen? Ik heb de BIOS geupdate en DirectX ook. Wat zou ik nog meer kunnen proberen.
  • [quote:246525a905="wvloenen"]Ik heb de Sapphire Radeon X1950 Pro AGP grafische kaart geïnstalleerd. De kaart is aangesloten op twee TFT schermen beide met DVI aansluiting. De processor is een AMD Athlon 64 3000. De videokaart werkt goed zolang er geen 3D toepassing draait. Bij het testen met de 3D instellingen gaat het al mis in ATI Catalist Control Center. De signalen naar de schermen worden dan uitgeschakeld (geen signaal?) en de ventilator van de kaart gaat sneller draaien aan het lawaai te horen. Weet iemand wat ik er aan kan doen? Ik heb de BIOS geupdate en DirectX ook. Wat zou ik nog meer kunnen proberen.[/quote:246525a905] Verkeerde drivers geinstaleerd meschien als je ze van het internet af hebt? Alles goed aangesloten? Een scherm proberen? Lukt het met een andere videokaart wel? Lukt het nog niet dan naar de computerwinkel die kunnen je vast wel helpen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.