Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Video-in met geforse mx460 (medion)

5 antwoorden
  • Ik heb een oude medion pc met een geforse mx 460 video kaart. Nu wil ik de video in gaan gebruiken maar krijg geen beeld. Heb wxp pro draaien. De laatste nvidia driver 93.71 geinstalleerd en de wdm driver 2.26 vivo. maar krijg geen beeld, volgens mij word de video capture ook niet gestart. Wie kan mij helpen. Maxxum
  • heey de geforce 460 heeft alleen een video out en geen in waarschijnlijk is dat het probleem en anders de wdm driver verwijderen en dan nogeen keer proberen. groet, albert-jan
  • Hij heeft wel een video in, deze zit aan de voorkant van de pc en is dmv een kabel + stekker aan de video kaart verbonden. Heb al vele malen de wdm drivers verwijderd en geinstalleerd, ook oudere versie's geprobeerd, maar het resultaat is er tot nog toe nog niet!!!!! Maxxum
  • ok dat verklaard dus de video-in. de kaart heeft namelijk standaard geen video-in. maar dit houd in dat je dus geen vivo hebt want dan zitten bijde in 1 poort zoals wat ik heb in mijn laptop dus heb je ook niks aan vivo drivers. weet je verder zeker dat de kabel die je gebruikt goed is en dat hij goed is aangesloten op je videokaart? zo jah dan kan je proberen na te gaan of het apparaat wat je erop aansluit ook kan werken met video-in ik heb namelijk zelf een videocamera met tapejes en deze werkt dus niet met video-in dus niet alle apparaten kunnen er mee werken. groet, albert-jan
  • Da's toevallig, ik zit in 'tzelfde schuitje. Volgens de specs van Medion zou het moeten werken maar beeld als ik probeer te capturen blijft zwart en PowerVCR II blijft melden dat m'n systeem en videovastlegapp. niet goed samenwerken. Als ik mijn Hi8 camera aan de TV hang heb ik wel beeld... Iemand?? BVD, Maarten :(

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.