Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Probleem Met Videokaart en Hulp Nodig

Anoniem
Fade
6 antwoorden
 • HeeJ,

  Ik heb een probleem met mijn Videokaart. Het is een heel oud ding en kreeg die bij mijn Computer. Mijn Videokaart is RAGE 128 PRO Ultra GL AGP. En nu heb ik een probleem: Ik heb een paar spellen die dan een OpenGL fout vragen: "GLW_LoadOpenGL() - could not load OpenGL subsystem" en na een tijdje zoeken heb ik gevonden dat ik me Driver dus moet Update en dus ben ik naar http://ati.amd.com/support/drivers/xp/legacy-xp.html en daar heb ik eentje gedownload. Daarna Open ik het en dan zegt ie:
  [img:f13f19bc59]http://img85.imageshack.us/img85/1267/helpba9.th.png[/img:f13f19bc59]

  (Ik ben niet echt handig met computers en meschien doe ik wel iets fouts, maar als iemand me kan helpen, Alvast Bedankt! :wink:

  GroetJes,
  FaDe
 • Bij wat voor spellen gebeurt dat zoal? Want de Ati Rage serie ondersteunt geen volledig OpenGL naar mijn idee, ik kan op een Ati Rage 128 pro ook geen Call of Duty enzo spelen :wink: Temeer omdat er ook geen T&L lightning op zit.
 • Spellen zoals Soldier Of Fortune & Medal of Honor. (Ik ga binnenkort een nieuwe pc kopen hoor, maar wou tot dan even een 'normale' pc hebben)
  Bedankt voor je reactie Indy-jones!
  :D :wink:
 • Kleine kans dat het werkt, maar installeer DirectX9.0c eens opnieuw. Deze kun je vinden op de site van Microsoft bij downloads.
 • Dat heb ik al eens uitgeprobeerd, maar zonder succes. Ik heb het net alweer gedaan en alweer niet gelukt. Wat ik alleen zo raar vind is dat Medal of Honor het al eens deed op me computer en nu wilt ie niet meer. Ik heb een tijdje terug me computer 'gereset' en nu zou ik niet weten wat ik mis of wat ik fout doe. Majah.. dan moet ik maar wel een nieuwe comp kope :P
  Toch bedankt :wink:
 • voor jouw videokaart moet je volgens mij deze driver hebben: http://ati.amd.com/support/drivers/xp/legacy-xp.html


  Maar verwijder eerst eens de oude drivers met driver cleaner(google voor download)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.