Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Videokaart kapot?

Anoniem
gerben
1 antwoord
 • Hallo,

  Ik heb de volgende probleem. Gister toen ik een spel wou opstarten kreeg ik een Blue screen of Death. Dus ik starte me PC opnieuw op maar ik kreeg maar geen beeld. Ik heb hem 2 keer opgestart en nog had ik geen beeld. Ik gebruikte een DVI-D kabel.
  Daarna probeerde ik een VGA kabel om uit te proberen of die het wel deed. Ik starte me PC op en ik zag strepen in me Bios scherm. Daarna op de 2de scherm had ik geen strepen, maar de strepen kwamen weer terug tijdens het Windows Logo laadscherm. Toen Windows klaar was met laden had ik geen beeld meer en liep me computer vast (denk ik).

  Dus ik probeerde me computer in safe mode op te starten en dat deed het gewoon (nog wel strepen tijdens bios). Ik verwijderde in safe mode mijn Nvidia drivers en probeerde toen in Windows normaal te komen. Ik kreeg weer strepen tijdens Bios scherm en Windows laad scherm maar ik kwam gewoon in Windows. In windows deed alles gewoon goed. Ik zette me resolutie weer op 1280x1024, en deed het gewoon.
  Ik probeerde me drivers opnieuw te installeren maar toen de driver me beeldscherm aanpaste viel me beeldscherm weer weg. Ik starte me computer opnieuw op en kreeg weer hetzelfde als in het begin.

  Nu heb ik geprobeerd op een andere scherm en geheugen verplaatst/uitgehaald en had hetzelfde probleem.

  Kan het nu zijn dat me vidoekaart kapot is? Of iets anders?

  Ik heb deze computer nu al ruim 3 jaar.
  AMD64 3000+
  MSI K-Neo
  1024 Geheugen
  6800GT.

  Alvast bedankt, :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.