Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Welke optie van pc >>> lcd

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Ik heb een sony receiver besteld en daar zitten heel…heel veel mogelijkheden op.
  Je kan er eigenlijk alles op aan sluiten en dat alles wordt dan doorgegeven via een hdmi kabel naar mijn LCD scherm.

  Je kan er bijvoorbeeld je pc op aan sluiten via s-video kabel + audio kabeltje en die geeft het dan weer door via hdmi kabel naar mijn LCD scherm.

  Maar mijn vraag is: op mijn LCD scherm zit ook een pc aansluiting,met een soort van monitor aansluiting…kan ik mijn pc nu beter aanluiten op de receiver via s-video of rechtstreeks naar mijn LCD scherm via de pc aansluiting?

  hier de link naar de receiver.
 • De hamvraag is, wat wil je met je pc op je lcd tv doen? :)
 • Oke….ik wil bijvoorbeeld films vanaf mijn pc op LCD bekijken en eventueel lekker in de bank zittend te internetten of iets degelijks…

  Alle foto's van mijn kids staan op de pc en het is natuurlijk leuk als ik die ook op mijn LCD kan laten zien aan de oma en opa…
 • Ik denk sowieso beter gelijk naar de TV toe, tenzij er op je receiver ook een pc-ingang zit :wink:

  Want meestal kun je je TV ook direct via S-video aansluiten. Probeer dat maar eens. De kwaliteit is dan niet echt een succes kan ik je vertellen.. Ik heb het zelf ook geprobeerd. En je kunt er naar mijn idee vanuit gaan dat als je een s-video kabel eerst door de receiver laat gaan, dat je dan ook een dergelijke, niet al te plezante, kwaliteit krijgt.

  Gewoon via een D-Sub (15 pinnetjes, standaard VGA kabel zegmaar) kabel (of een DVI kabel, als die mogelijk op je TV zit) aansluiten op de computer levert naar mijn idee vaak de beste kwaliteit, want dan wordt de resolutie gewoon als digitale resolutie doorgegeven, en LCD-TV's kunnen vaak beter met een digitaal signaal overweg dan met een analoog signaal :wink:

  EDIT: Foto's kijken en films kijken gaat nog wel, maar internetten vanaf de bank is meestal slecht leesbaar via de S-video. Ik zou dus gewoon de computer aansluiting op je TV gebruiken.
 • Ik zal het dan maar rechtstreeks aansluiten op mijn LCD.

  Bedankt voor u antwoord

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.