Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

geen beeld...

Anoniem
tijmsja
6 antwoorden
 • hee.
  ik heb hier een oude Dell PC staan alleen het beeld doet het niet.

  Hoe is het Probleem onstaan..:
  de Dell was aangeslote op een Samsung beeldscherm. toen had ik het Samsung beeldscherm op een andere PC aangesloten. een week later toen ik het beeldscherm weer op de Dell wou doen deed die het niet.

  Probleem.
  Het beeldscherm staat wel aan maar reageert niet op de Dell PC. ik heb al een ander beeldscherm geprobeerd maar daar deed die het ook niet op.
  ik vermoed dat het aan de instellingen ligt maar die kan ik niet verandere (omdat ik dus geen beeld heb.):P

  weet iemand hoe ik het op kan lossen?

  alvast bedankt
  Tijmen
 • Zie je helemaal geen beeld, of misschien wel bios schermen? Kabel al eens uitgewisseld?
 • nee ik zie helemaal geen beeld, ook geen bios. hij herkent hem gewoon helemaal niet. kabel heb ik ook al naar gekeken is het ook niet.. ik kan dus ook niet windows ofzo opnieuw installeren..
 • En beide schermen doen het wel op een andere pc? De schermen krijgen wel stroom (controlelampje, "no signal" melding)? De pc start ook nog wel op? Dus bios piep, draaiende fans en harddisk, windows geluiden.
 • [quote:005a177f04="gerben"]En beide schermen doen het wel op een andere pc? De schermen krijgen wel stroom (controlelampje, "no signal" melding)? De pc start ook nog wel op? Dus bios piep, draaiende fans en harddisk, windows geluiden.[/quote:005a177f04]

  ja de PC start gewoon helemaal op.. het is alleen het beeldscherm dat het gewoon niet doet. en de beeldschermen deden het wel op andere PC's.. dus ik denk dat er iets fout is gegaan toen we het beeldscherm op de andere PC deden. dat de ergens de instellingen zijn veranderd het dat die hem niet meer herkent. of dat die de drivers er niet van heeft ofzo..?
 • Kijk voor de zekerheid even, of er geen pennetjes verbogen zijn in de vga stekkers.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.