Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Tv Signaal selecteren, composiet niet meer mogelijk

Anoniem
jolo
3 antwoorden
  • Ik heb/had mijn tv aangesloten op mijn computer, omdat dit een wat oudere tv betreft moest ik het signaal altijd op composiet zetten ook al gebruikte ik eigenlijk een s-video kabel.

    Nu heb ik een nieuwe computer met een nieuwe videokaart, Nvidia 7650, en is dit niet meer mogelijk. Is er een manier om deze optie toch te voorschijn te toveren?
  • [quote:9a10db7b0d="Nick'86"]Nu heb ik een nieuwe computer met een nieuwe videokaart, Nvidia 7650, en is dit niet meer mogelijk. Is er een manier om deze optie toch te voorschijn te toveren?[/quote:9a10db7b0d] Wat nog niet duidelijk is of je TV-out van Slashhead al had gecheckt. En vergeet niet te vermelden wat je allemaal geprobeerd heb, en welke Windows versie je gebruikt.
  • Ik maak gebruik van Vista Home Premium

    Die heb ik geprobeerd, het probleem is dat het nieuwe Nvidia Control Panel de functie voor Composiet niet meer ondersteunt waardoor mijn beeld zwart wit blijft. Ik zou verder niet weten hoe dit te veranderen of wat te proberen omdat de functie die ik altijd gebruikte niet meer lijkt te bestaan.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.