Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Problemen met gebruik Samsung TV als monitor

Anoniem
None
3 antwoorden
 • hoi,

  Ik ben nu drie dagen in bezit van een Samsung LCD TV (Le32R81B) en probeer hier nu drie dagen mijn notebook op aan te sluiten.

  Grafische kaart notebook: Ati Mobility Radeon 9700

  Om één of andere reden lukt het me niet deze twee via een gewone VGA kabel (monitor kabel blauwe stekker) met elkaar te verbinden. Mijn Desktop gaat wel goed met de tv (meteen beeld en goed ook). Ik kan ook zonder problemen een andere monitor op m'n notebook aansluiten. Alleen de combi notebook –> TV krijg ik niet voor elkaar terwijl dat juist mijn bedoeling is…

  S-video lukt overigens wel, maar is niet echt top omdat de resolutie niet is wat ik zoek.

  Samsung kan me niet verder helpen, ATI kan me niet helpen en Paradigit ook al niet… Iemand een idee??
 • Dit kan een compatibiliteits (verenigbaarheids) kwestie zijn. Het eenvoudigst is het eens te zoeken via het internet of er oplossingen gevonden zijn m.b.t. deze tv op dit punt. Kans dat je verder wordt geholpen. Je kunt Samsung aanspreken, zij moeten immers zorgen dat elk apparaat dat een vga signaal levert er mee functioneert, als zij dat zo hebben aangegeven in hun specificaties van het toestel. Of ga met beide apparaten naar een electronica reparatie bedrijf: zij hebben de kennis en apparatuur om te meten of er mogelijk iets mankeert aan de apparaten in de zin van dat ze afwijken van de vga norm.
 • [quote:9ab1c952d9="Jaap H"]Dit kan een … afwijken van de vga norm.[/quote:9ab1c952d9]

  Hoi Jaap!

  Bedankt voor je reactie. Ik dacht zelf eerst ook dat het aan het VGA signaal lag. Het bevreemd me alleen dat ik op de tv wel beeld krijg met m'n andere computer en dat aan andere losse monitor het wel gewoon doet met de notebook.

  Internet is tot nu toe geen succes voor me.. M'n baas kan beter niet weten wat ik de afgelopen drie dagen op mijn werk heb gedaan..

  Misschien dat ik maar eens iemand van Samsung bij me thuis uitnodig.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.