Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Games zonder beeld

6 antwoorden
  • Ik heb onlangs een multipack gekocht van Command & Conquer spellen. De installatie verloopt prima maar ik krijg geen beeld als ik het spel opstart. Ik hoor het geluid van het spel, maar het beeld blijft zwart. Nou dacht ik i.e.i. dat mijn pc niet voldeet aan de eisen voor het spel, maar toen ik dat met The Sims vergeleek (dat toch wel een nieuwer spel is en die doet het wel op mijn pc) bleek dat de eisen voor die multipack lager zijn :s Eisen C&C (2001): Systeem: windows 95 / 98 / NT Processor: 166 MHz Geheugen: 32 MB RAM Harde Schijf: 260 MB CD / DVD speler: speler 4x Grafische Kaart: 2 MB DirectX: Versie 6.0 Eisen The Sims (2004): Systeem: windows 98 / XP Processor: 233 MHz Geheugen: 128 MB RAM Harde Schijf: 2.3 GB CD / DVD speler: speler 4x Grafische Kaart: 2 MB DirectX: Versie 8.0a Dit zijn de dingen die ik weet van mijn pc:" Systeem: windows XP Processor: min. 800 MHz Geheugen: 128 MB RAM Harde Schijf: 60 GB CD / DVD speler: speler 8x Ik snap er niks meer van en heb totaal geen verstand van hardware en zo, mocht het daaraan liggen. KAn iemand mij helpen?
  • Ik weet niet wat voor een videokaart je er in hebt zitten. Misschien is het handig om dat even te melden want die kan te zwak zijn.
  • bij C&C staat geen windows xp :S raar mara misschien is dat het probleem, heb jemisschien nog een oude pc met windows 98 ?
  • ik weet niet hoe ik erachter kom welke videokaart ik heb :s en ik heb wel een oudere pc staan met 98 waar hij het wel doet
  • Je zou eens compatabiliteits modus kunnen proberen (eigenschappen link). Je kunt je hardware vaststellen mbv. bijvoorbeeld pcwizard. http://www.cpuid.com/pcwizard.php
  • had ik al geprobeerd, dit scheelt niks :(

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.