Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

AGP-videokaart voor breedbeeld TFT

Anoniem
MirageH1992
6 antwoorden
 • Voor mijn computer zoek ik een nieuwe
 • [quote:0a6979feee="steendam"]*Intel Celeron 2600MHz[/quote:0a6979feee]Da's niet echt een rappe processor … wat voor applicaties draai je?
  [quote:0a6979feee="steendam"]Sommige programma's werken niet goed, ik heb sterk het vermoeden dat het aan de video ligt.[/quote:0a6979feee]Welke programma's werken dan niet goed? En wat zijn de symptomen?
  [quote:0a6979feee="steendam"]Kan iemand aangeven welke AGP-videokaarten geschikt zijn voor een breedbeeldscherm?[/quote:0a6979feee]Dat zijn er heel veel, bijv. de Radeon X1550 in AGP versie.
  http://tweakers.net/pricewatch/152154
 • Deze zou voldoende moeten zijn
  http://tweakers.net/pricewatch/142939

  Als je geen zware games doet :wink:


  Of anders hier kijken
  Edit
  had de post van obi nog niet gezien, zelfde moment gepost :wink:
 • Dat mijn CPU wat ouder is maakt voor mijn pc-gebruik niet zoveel uit, ik gebruik voornamelijk "kantoor"-applicaties. Het scherm knippert bij nieuwe programma's wat raar. Door de scherminstellingen te wijzigen loopt mijn computer niet meer vast, maar het spel Cars kan niet draaien, ik voldoe niet aan de eis van een NVidia of Ati grafische processor. Met de upgrade van de grafische kaart en voeding kan ik hopelijk nog twee jaar vooruit.

  Mijn keuze is gevallen op een
 • Goede keus ik heb zelf nu een Ati X1600Pro dat ligt gemiddeld rond hetzelfde niveau. Ik heb hem op 1440 x 900 alleen als ik een spel speel dan trekt hij die resolutie niet. Als je een spel wilt gaan spelen dan zou ik de resolutie 1280 x 800 aanraden vooral als je een celeron of penitum 4 hebt.
 • Bij tft schermen moet de resolutie altijd maximale van de tft zijn denk ik, ander krijg je matig beeld

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.